Ірина 🦋

Новий лосьйон проти випадання волосся

Новий лосьйон проти випадання волосся

Я разом із чоловіком 👩‍❤️‍💋‍👨, часто використовую у своєму догляді якісь тоніки/лосьйони для волосся, не тільки в період сезонного випадання, але й протягом усього року для підтримки результату, просто періодично я змінюю ці засоби, щоб не було звикання. Внизу посту я залишу посилання на всі мої огляди засобів від випадання та для зростання волосся.

Inebrya Ice Cream Energy Lotion Intensive лосьйон від нового для мене італійського бренду 🇮🇹. На нього було дуже багато хороших відгуків, плюс це щось новеньке для мене, і я вирішила замовити.

На жаль, багато людей стикаються з проблемою випадання волосся 🧑🏼‍🦲навіть у молодому віці. З метою зберегти розкішну шевелюру, її пишність і об’єм італійський косметичний бренд Inebrya презентує лосьйон проти випадіння волосся Ice Cream Energy Lotion Intensive. Це ідеальне рішення проблеми, яка доставляла вам дискомфорт і невпевненість у собі. Експерти італійського бренда розробили спеціальну формулу засобу, яка спрямована на оздоровлення шкіри голови. Лосьйон чудово тонізує і зміцнює шкіру, а також насичує клітини необхідними живильними речовинами. Косметичний засіб збагачений натуральними компонентами, які стимулюють кровообіг і відновлюють природний баланс.

Лосьйон містить наступні компоненти, що доглядають:

🌱соєві білки - зволожують, живлять шкіру голови, надають волоссю здорового блиску, еластичності і шовковистості;

🌱 олігоелементи - регулюють роботу сальних залоз, живлять волосяні фолікули, попереджають надмірне випадання волосся.

Новий лосьйон проти випадання волосся

Пакування: Флакон із темного скла об'ємом 125ml зі скляною піпеткою. Додатково був упакований у картонну коробочку 🎁

Зовнішний вигляд: Прозора ридина як вода.

Аромат: Ментоло-трав'янистий

Використання: Використовую лосьйон на чисте волосся, підсушене рушником, розподіляю по проділах, потім масажую подушечками пальців. Я мою голову раз на 3 дні, тому виходить що лосьйон наношу близько 2 разів на тиждень. Піпеткою зручно наносити засіб на коріння, єдиний її мінус, що вона чомусь не набирається повна відразу, а лише на 1/3 як на фото нижче. При нанесенні Energy Lotion на шкірі є почуття холодка від ментолу. Намагайтеся наносити акуратно, тільки на шкіру голови під волоссям, щоб засіб не потік на обличчя та інші частини, інакше можуть залишитися червоні сліди, нічого страшного в них немає, зазвичай до 30 хв проходить все. Не знаю від чого це залежить, але іноді є така реакція шкіри з почервонінням, іноді не має.

Лосьйон волосся не жирнить і не бруднить, на миття волосся між мийками ніяк не впливає. Ми з чоловіком використовуємо засіб близько 3 тижнів, тому говорити про якісь видимі результати ще рано, тим більше зараз немає активного випадання. Через триваліший час ще доповню відгук, поки все подобається. Відчуття на шкірі нагадують мені ампули від Lanier.

👩🏻 Placen Formula Lanier Classic https://club.makeup.com.ua/post/38436/

👩🏼‍🦰 Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss https://club.makeup.com.ua/post/34184/

👩🏽‍🦱 La'dor Dermatical Scalp Tonic https://club.makeup.com.ua/post/46895/

👱🏼‍♀️Weleda Belebendes Haar-Tonikum https://club.makeup.com.ua/post/32550/

👩🏻‍🦱 Vichy Dercos Densi-Solutions Hair Mass Recreator Concentrate https://club.makeup.com.ua/post/33285/

👩🏼‍🦳 Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo https://club.makeup.com.ua/post/33267/

Як ви боролися з цією проблемою і які засоби використовували??😱

🌱 Тонізуючий шампунь проти випадіння волосся Inebrya Ice Cream Energy Shampoo

🌱 Серум проти випадіння волосся Inebrya Ice Cream Energy Lotion Intensive Ampoules

🌱 Патчі для шкіри голови проти випадіння волосся Inebrya Ice Cream Energy Patch