Пусті баночки за літо
Давно я не публікувала пости в цій категорії. Тому зібралося багато пустих баночок.
Ох і назбирала ж я цього разу :) Треба трохи частіше робити такі пости. Але літо видалося важким і заклопотаним, тому цей пост буде об'ємним.
Гель для вмивання CeraVe
Мій улюблений гель. Це вже не перша, а навіть не друга баночка. Умивалка має текстуру середню між кремом і гелем. Вона прозора і взагалі нічим не пахне. Після умивання є відчуття чистоти. Вона не стягує і не сушить обличчя. Навіть немає такого сильного бажання одразу нанести крем чи ще щось. Вона мені підійшла ідеально.
Детальніше можете почитати тут:
Туш для вій Heimish
Туш огортає вії в тонку оболонку, подовжує їх і трохи підкручує. Вона подовжує вії, вони виглядають більш чорними та товстими. Протягом дня вона не осипається. Легкозмивається водичкою. Теж вже далеко не перша моя баночка.
Ось тут писала на неї відгук:
Бальзам для зняття макіяжу Banila Co
Для мене виявився гарним замінником гідрофільної олії. Олії дуже часто щиплять мені очі, потім подразнення довго проходить. Саме тому такого засобу в косметичці у мене зараз немає. А ось бальзам мені підійшов. Очі не щиплять, макіяж змиває легко, без тертя і тиску. Використовується дуже економно.
Ось тут повний відгук на бальзам:
Підводка Maybelline Precise All Day Liquid Liner
Не все так райдужно в моєму косметичному арсеналі. Невдачі теж трапляються. Цей лайнер мене повністю розчарував. Він взагалі не малює, швидко сохне. Він не зручний, і якщо чесно, я взагалі не змогла його використовувати. Я вже з різних боків шукала до нього підхід, але все марно.
Ось тут написала більш детально:
Сиворотка для обличчя Uriage
Непогана сиворотка, яка дуже добре зволожує шкіру і трохи її заспокоює. Чи є в ній щось надзвичайне? Ні. Але це гарний базовий засіб для щоденного використання. Вона не розв'яже якусь суттєву проблему зі шкірою, але допоможе зберігати шкіру зволоженою і спокійною протягом дня.
І по традиції, ось посилання на повний відгук:
Сироватка для обличчя Manyo Galac Niacin
Ця малютка вже більше мені сподобалася. Сироватка повністю виправдала мої очікування. Добре впоралася зі зволоженням без перенавантаження. Я використовувала цю сироватку два рази на день після умивалки і тонера. Вранці навіть не закривала її кремом, бо її зволоження вистачало на весь день. Але в її текстурі криється найбільший мінус - великий розхід. Більш густа сироватка довше розходиться і довше служить. Цієї мені вистачило на півтора місяця активного використання.
Детальний огляд тут:
Шампунь від Joko Blend
Недорогий, але якісний шампунь без сульфатів. Він достатньо м'який, але гарно промиває. Не сушить шкіру голови, а для мене це дуже важливо. Поки що цей шампунь мені підійшов найкраще за останні 2 роки.
Ось тут детальніше про цю знахідку:
Гель для волосся Marocanoil
Попався мені пробник цього гелю. Тепер я хочу спробувати повнорозмірну версію. Мені він дуже сподобався. Легка текстура, гарна фіксація. Має приємний аромат, але він не стійкий. Коли візьму повнорозмірний, то обов'язково напишу відгук.
Шампунь проти лупи Nizoral
У мене є проблема зі шкірою голови. Вона реагує на неправильний догляд або стрес тим, що з'являються кірочки та лупа. Тому такі лікувальні засоби завжди є в моєму арсеналі. Я користуюсь ним за необхідністю. Як тільки бачу перші ознаки погіршення, одразу використовую цей шампунь. І все, як рукою знімає. Звичайно ж, це тільки прибирає симптом, а не причину. Але причину я і так знаю і, звичайно ж, працюю з цим. А ось ходити цей час з лупою дуже не хочеться. Тому це моя паличка-виручалочка.
Гель для душу Mermade Hi-Hey Holiday
Дуже люблю гелі від цього бренду. Вони гарно піняться, добре очищують, але не пересушують. І найголовніше, це те, що вони неймовірно пахнуть. У бренду ціла лінійка різних ароматів, і кожен кращий за попередній.
Ось тут писала детальніше про цей гель:
Коментарі (0)