Давайте оглянемо моє літнє сміттячко)
Пусті баночки в студію)
Як завжди у мене зовсім небато використаних баночок, але вони є і я тішусь)
Якось доволі багато позакінчувалось кремів для рук і нарешті викидаю трошки використаної декоративки))
Давайте про все по черзі)
Зубні пасти
У мене чутливі зуби, тому зазвичай користуюсь пастами, які закривають, або принаймні не загострюють мої проблеми.
Pronamel мала навіть трошки фруктових тонів. Гарно чистила, мала приємний аромат. Якось ефекту ВАУ чи там чистоти зубів на 3 дні, я не отримала, але з чутливістюб поралась добре, за це і дякую)
А паста з фтором була куплена в поїздці через свій невеличкий об'єм 50мл, щоб не тягати велику тубу. Також без особливостей приємна м'ятна паста, яка залишала після себе свіжість та чистоту.
Насправді, бренд Sensodyne один з тих, пастами якого користуюсь найчастіше)
Лосьйон для тіла
Лосьйон з сечовиною від Babe Laboratorios у тревел-форматі. Я добила цю баночку, і про запас придбала собі цілу 500мл, тож радісно продовжуватиму користування. Я вже співала оди цьому лосьйончику, і співатиму далі)
Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/49636/
Пробнички
Коричневий це есенція від Purito, яку я використала як сироватку. Мені пробничка вистачило десь на 2 дні. Приємна текстура, гарно зволожувала. Коли закінчаться мої сироватки, ймовірно, що придбаю її, бо задивлялась на неї і раніше.
А от регенерувальна маска здалась мені достатньо таки поживною як для літа, тому здалось, що це міг би бути класний варіант на осінь-зиму, коли шкіра потребує додаткового живлення та зволоження.
Обидва продукти приємні у використанні, але на разі маю ще 2, а то і 3 масочки, тому її в найближчій перспективі офлаконювати не буду)
Креми для рук
Назбиралось в мене аж три кремчика для рук)
Silky hands лімітоване видання з тваринками. Мені в цілому імпонує цей бренд, і саме цей крем мені видається десь як звичайний 4. Пахнув аналогічно, як і всі, можливо трошечки солодше, гарно зволожував, не відчувалось, як плівка. Хороший базовий крем без претензій)
Shelly - приєсний крем з ніжним не нав'язливим ароматом, який швидко всмоктувався та непогано зволожував. Але після його використання іноді було відчуття на руках якоїсь кашки чи пісочку. Тобто от є креми, які залишають жирну плівку, липкість, а тут легка кремова шороховинка, суто по відчуттях. НІяких крупинок насправді не було. Крем однорідний і все супер). У цьог обренду прикольно, що можна придбати крем і в більшому об'ємі. Саме це я зробила з кремом для ніг)
Tink з гуавою - це моя маленька любов. Неймовірний класний аромат, приємна текстура, реальне зволоження. Зі всіх трьох мабуть мій фаворит, який використала до останньої крапельки і пошкодувала. Але єдиний мінус - це упакування, бо одного разу цей крем просто плюнув мені на джинси. Згодом я вже навчилась нормально користуватись ним, але все ж. Маю ще 3 інші аромати в запасі і з задоволенням планую користуватись. Справді сподобався) (тут писала детальніше https://club.makeup.com.ua/post/19601/)
Декоративка
Дві желейно-гелеві тінюшки, якими я не можу користуватись.
Рожева просто самовільно замовільно засохла, знаходячись щільно закритою, включно з шаром фольги.
А фіолетова - мій біль. Ніби гарний фіолетово-прозорий відтінок з золотистими блискітками, краса. Навіть на руці непогано. А наношу на очі і бачу в собі бабу ягу, яка десь з шахти вилізла.
Тому абсолютно не задоволена цими тінями від LCF. Скільки би не пробувала, так і не змогла їх приручити, тому не буду більше і намагатись. До побачення.
Я закінчила свою гелеву коричневу підводку для очей. Щоб ви розуміли, я її вже неодноразово розводила олійкою, міцеляркою, але останні рази нею вже було нестерпно користуватись, тому нарешті викинула її і розпочала точно таку ж нову)
Як я вже розповідала, я ними користуюсь вже роками і дуже задоволена)
І останнім є оцей пеньочок олівчик від Glambee у 201 відтінку. Я не знаю, як так вийшло, але мені його вистачило фактично на рік)) Звісно іноді я користувалась іншими також ,але саме цей був базою. Я задоволена. Мені подобається відтінок, стійкість, текстура і ціна)
Розпочала аналогічний новий)
Детальніше огляд ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/18512/
Ось такими були мої пусті баночки літа) Тішусь, що змогла звільнити хоча би трошки простору. Це звісно зовсім небагато, але потрібно з чогось починати)
Просто зазвичай є два моменти: я і доволі економно все використовую, і в мене достатньо багато всього, тому і вистачає надовго)
Коментарі (0)