Мої порожні баночки
Ділюся своїми чесними враженнями
Мій догляд для обличчя зараз - 80% Biologique Recherche, як-небудь зроблю великий допис. Її лають і навпаки, багато хто хвалить і захоплюється - це нормально, деяка косметика може бути не для вашої шкіри і прекрасно, що зараз на ринку багато інших опцій.
У мене вдома стоять два креми від BR - Elastine і Dermopurifiante. І якщо з другим це абсолютна любов, то Elastine дуже забиває пори, хоч і наношу тонким шаром.
Крем легко наноситься і розподіляється, запах крема специфічний (дріжджів), але мені подобається. Застосовувала я цей крем і вдень, і на ніч - результатом не задоволена, крем не виправдав очікування. Можливо просто неправильно підібраний, адже він призначений для нормальної/сухої шкіри, а в мене комбінована/схильна до висипань.
🫶🏼 Антивіковий крем для повік W.Skin Laboratory Peptide Eye Cream достатньо великого об'єму 30 мл, якого мені вистачає і на очі, і на зону навколо губ. У складі пептиди, волюфілін та ін, які працюють на якість і текстуру шкіри. Я реально бачу розгладження і ущільнення зони біля очей.
👎🏼 Сироватка BHA blackhead power liquid від Cosrx - не зрозуміла. Спочатку вона йде, як себорегульована і як засіб, який помітно освітлює і звужує пори. Власне, цього не помітила - які були пори, такі й залишилися. Впевнена, що багато хто з вас бачив цей чудо-засіб і багато хто спокусився. Я помітила нуль ефекту, на жаль.
👌🏼 Рівень моєї любові до умивалки Rhode був завжди різний протягом використання. У мене комбінована проблемна шкіра і ця умивалка дуже делікатно очищала, взагалі жодного разу не сушила, ніякої плівки і стягнутості після - при цьому було ось це приємне відчуття чистоти і свіжості. Чесно, я щирий фанат Rhode саме за їхні ідеї, подачу, геніальний маркетинг, але умивалку повторити не захотілося.
🫶🏼 K18 помітно ущільнив мені волосся і я й досі в захваті. Користуюся з перервами для підтримання гарного стану волосся. Ефект помітний на сильно пошкодженому волоссі.
Детальніше писала тут
https://club.makeup.com.ua/post/1807/
І тут
👎🏼 Спрей дезодорант Collistar - користуватися гігієнічніше, ніж стіками і роликами, але повторювати не буду. Аромат занадто інтенсивний і захист посередній.
👌🏼 Дезодорант Vichy зі мною вже понад 5 років, єдиний робочий, але саме в роликовому форматі. Не подразнює і не залишає плям. Хороший варіант із нейтральним ароматом.
🫶🏼 Eucerin Aquaphor - стійкий, не липкий, добре тримається на губах. Нагадує мазь Purelan, але легшу версію. Беру його в осінньо-зимовий період, бальзам відмінно загоює і запобігає виникненню тріщин. Захищає губи на морозі, оскільки в складі присутні емоленти.
👍🏼 Паста Marvis Aquatic mint. Я вважаю, що це найбільш переоцінений бренд + нічого хорошого в складі. Тут, мені здається, є лише два табори: адепти сильної м'ятності і ненависники. Я не фанат гландороздираючих паст, але іноді хочеться свіжості. Ще обожнюю вишневий Black Forest, з корицею ще нічого, а ось із квітами апельсина бридкий - ніби милом рот полощеш, ну тут на смак і колір. Чи є у них смачні?
Пишіть в коментарях, про що розповісти детально, а ще діліться своїми "порожніми баночка ми"
Коментарі (0)