Alyona Fedyk

#mymorningroutine

#mymorningroutine

Доброго ранку, красуне! Хочу поділитись з тобою своїми б’юті-ритуалами на початку дня. Можливо, ти зайдеш для себе щось цікаве, або напишеш мені “Клас, я теж використовую цей засіб”. У будь-якому випадку я буду рада, адже цей допис не буде даремним:) Отож, моя колекція вранішніх продуктів не така вже й велика. Все доволі просто та зрозуміло.

Я чергую засоби – день через день. Використовую гель-мікропілінг La Roche-Posay Effaclar та антибактеріальний гель Pharmaceris T.

Примітка: про серію Т від Pharmaceris я розповідала в одному зі своїх перших дописів – https://club.makeup.com.ua/post/478/. Вважаю, що ця косметика несправедливо загублена серед інших аптечних серій. Обожнюю всім серцем)

Так, я завжди напоготові)) Ця проблема має властивість зникати та з’являтись, тому я щоранку використовую справжній еліксир – бактеріостатичну рідину від Pharmaceris. Просто після вмивання наношу її на ватний диск та проходжусь ним по обличчю.

Мені надзвичайно важко підібрати тонер або тонік: від усього якась дивна реакція. На цю крихітку від Pyunkang Yul шкіра зреагувала добре. Єдиний корейський засіб у моїй колекції (нехай пробачать мене дівчата, але я не фанат). З головною задачею тонер справляється, тому поки його місце серед фаворитів:)

Я не завжди використовую сироватку, але давайте чесно: акне акнеМ, але шкіра потребує і антивікового догляду. Маю фаворита, який справді робить шкіру пружною. Про сироватку Lancôme писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/716/. Зізнаюсь, часто я просто пропускаю цей процес і одразу переходжу до крему. Використовую свій улюблений Pharmaceris T з SPF 30. Він робить шкіру гладенькою, м’якою та придає красивого сяйва.

Те, що потребує найбільшої уваги. ВІрю, що цей крем “відбивається” від ознак старіння, як може:) Люблю крем Dr. Irena InVitive за його легку текстуру та приємне зволоження. Про нього писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/1304/

Думаєте я зараз знову заспіваю пісню про Кармекс? Еее, ні:) Вранці я надаю перевагу чомусь більш легкому та делікатному. Зараз я обрала бальзам у стіку від Neutrogena, який містить SPF-фільтр. Рекомендую для гарних, ніжних та оксамитових губ.

  • Смачна кава з круасаном – це база. Я обожнюю свіжу випічку, і якщо колись мені доведеться від неї відмовитись, то я скажу, що життя втратило сенс:)
  • Улюблений парфум. Я вже казала про те, що аромати повинні оточувати мене у будь-який час доби. Після душу та догляду за обличчям я обов’язково наношу “вранішній” парфум, як я його називаю. Це свіжий, легкий та весняний аромат - https://club.makeup.com.ua/post/470/. Пробуджує не гірше, ніж кава.
  • Мій дім також має прокинутись разом зі мною… тому запалити чайну свічку під чашою з аромавоском – діло святе. Так затишніше… Так значно краще…:) Обираю для ранку свій улюблений аромат Yankee Candle Soft Blanket. Про нього писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/1725/.
  • Трішки приємних слів моїм близьким – тим, хто поруч і тим, хто далеко. Впевненість в тому, що в них все гаразд, робить мій ранок спокійним, а значить – продуктивним в роботі:)