#mymorningroutine
Мій ранковий догляд – це використання засобів, які вже роками у моєму арсеналі, і, здається, змінювати їх я поки не готова.
Доброго ранку, красуне! Хочу поділитись з тобою своїми б’юті-ритуалами на початку дня. Можливо, ти зайдеш для себе щось цікаве, або напишеш мені “Клас, я теж використовую цей засіб”. У будь-якому випадку я буду рада, адже цей допис не буде даремним:) Отож, моя колекція вранішніх продуктів не така вже й велика. Все доволі просто та зрозуміло.
Очищення
Я чергую засоби – день через день. Використовую гель-мікропілінг La Roche-Posay Effaclar та антибактеріальний гель Pharmaceris T.
Примітка: про серію Т від Pharmaceris я розповідала в одному зі своїх перших дописів – https://club.makeup.com.ua/post/478/. Вважаю, що ця косметика несправедливо загублена серед інших аптечних серій. Обожнюю всім серцем)
Профілактика акне
Так, я завжди напоготові)) Ця проблема має властивість зникати та з’являтись, тому я щоранку використовую справжній еліксир – бактеріостатичну рідину від Pharmaceris. Просто після вмивання наношу її на ватний диск та проходжусь ним по обличчю.