Lily♥️

Догляд за волоссям: все, що тобі потрібно знати!

Догляд за волоссям: все,  що  тобі потрібно знати!

ФОТО АРХІВНЕ ВІДРАЗУ ПОПЕРЕДЖАЮ! Я БІЛЬШЕ НЕ ТАКИЙ МАНІЯК )) А КОРИСТУЮСЯ ПЕРЕВАЖНО ТИМ , ПРО ЩО ДОБРЕ ЗНАЮ, ІНКОЛИ ПРОБУЮ ЩОСЬ НОВЕ!

Перше з чого я хотіла би розпочати, це розповісти про волосся)). Думаю для кожної не секрет, що найбільшу роль , як виглядає наше волосся, мають не косметичні засоби, а

  1. №1 - це генетика, бо якщо волосся у тебе від природи густе, або навпаки , то жоден засіб не змінить кардинально ситуації, те саме стосується і довжини. У кожного є своя довжина,і якщо воно у тебе від природи не було по пояс, то нажаль не буде.
  2. №2- це звичайно стан твого організму: певні захворювання, стрес чи авітаміноз , навіть нестача сну може вплинути так, що твоє волосся стане або сухішим чи може випадати ( сезонність теж впливає). Після ковіду доречі така проблема у багатьох.
  3. №3 - з пункту номер 1 і 2 випливає той факт, що нашому волоссю потрібні вітаміни, а звідки їх отримати? Правильно) з харчування, тому хто би що не казав, дуже впливає на блиск волосини та еластичність, саме правильне харчування і питний баланс: випивати достаньо води, дадати оливкову олію і горіхи, вже добре!
  4. №4 - аби покращити здоров"я і стан волосся варто додати вітаміни (однак тут важливо довіритися спеціалісту, а не самому собі виписувати все підряд))
  5. №5- пункт про який багато хто забуває, але є досить важливим. Якість води, якою ви миєте своє волосся. Я навіть сама мала досвід коли одні і ті ж засоби по догляду за волоссям працювали по-різному у воді різної жорсткості. Вдома у мене досить жорстка вода, а от будучи в гостях у подруги, я була здивована, наскільки водичка м"яка, гарнов пливає на влосся. Так, що моє волосся було вже класнючим просто після шампуню. Доречі одна майстер по волоссю мені розповідала, що у клієнтки якось після супер крутого ейр тач, за місяць волосся перетворилося в мідно коричневе... уявляєте через жахливу воду, погану якість. Добре, що зараз є навіть метал детокс шампуні).
  6. №6 - ми уже дійшли до водички)) тому важливо перед миттям голови обов"язково розчесати своє волосся і мити його не у гарячій воді. Перед нанесенням шампуню важливо його вспінити у руках, ніносити лише на шкіру голови !не на довжину волосся!. І далі промивати водою, тоді таким чином промивається усе волосся і пінка потрапляє)). Поки лусочки відкриті для того аби закрити наносимо кондиціонер, на довжину і змиваємо теплою водою, прохолоднішою ніж з шампунем, щоб їх закрити.
  7. №7- далі переходимо до рушника)) в рушнику терти волосся не можна! і сильно закручувати і викручувати волосся теж. Після миття легенько віджимаємо далі рушник на 40 сек буквально ( ну можа нанести догляд за обличчям поки))), далі розчісуємо: гребінцем рідким у мене Olivia GArden дорбре підходить, в когось Janeke чи звичайнгребінець, важливо щоб це був рідкий гребінець,який не висмикує волосся. Далі ТУТ НАЙВАЖЛИВІШЕ: сушити мокре волосся ЗАБОРОНЕНО! потрібто дати волоссю трішки підсохнути , щоб лишня волога вийшла і ти не пересушувала його лишній раз феном! Це дійно дуже важливо! (особливо коли зранку поспішаєш, то можна про все забути))) (Так говорить мій майстер: сушимо вологе волосся , перед чим наносимо свої незмивашки (олійки зараз усі також варто наносити до сушіння, бо найкраще працюють в теплі).
  8. №8 Чи всім корисно сушити волосся без фену? уявляєш ні) Якщо маєш тонке хоч і густе волосся, яке не спадає як шовк)), само по собі)) варто його сушити феном, бо саме при правильному висушуванні лусочка волосини закривається і залишається еластичною. І волосся виглядає доглянуто! І не лягай з мокрим волоссям. Це може призвести і до проблем зі шкірою голови доречі.
  9. №9 - який у тебе фен чи стайлер для волосся. Так це також важливо. Фени такого типу, як в готелях дуже і дуже висушуть волосся, в мене якось навіть від одного разу+стрес+переїзд,волосся було не впізнати. Отже найкраще мати якісний фен:не за всі грош є і у Rowentа і у Philips і у Baybyliss , а маєш можливість - придбай Dayson. Головне, щоб у гаджета))) був режим холодного повітря і режим іонізації вітається. Тут розібрались .. далі НАЙВАЛИВІШИЙ ЛАЙФХАК: фен тримаємо паралельно росту волосся, не сушимо в різні сторони, а направляємо носик по дожині, я ще використовую браш чи щітку,яка додатково згладжує волосину, сушимио спочатку теплим повітрям, а потім для блиску і забрати антенки ХОЛОДНИМ. (це все насправді дуже легко) і дійсно дієво!
  10. №10- не зловживати стайлерами для волосся і стайлінговими засобами.
  11. №11 - якщо фарбуєш волосся, звертай увагу на якість фарби чи тонування. Професійні засоби дійсно дозволяють продовжити життя товоєму фарбуваню і зберегти якість волосся. Але не забувай про пункти вище.

ЗАСОБИ ЯКІ Я СПРОБУВАЛА (на фото не всі, а лише частина про деякі
зробила дописи чи лукс, щось підійшло, щось ні):

DOVE, GLISS KUR, ELSEVE, AUSSIE (масмаркет)

KAARAL, KLERAL, NUMERO, FANOLA, INSIGHT ( тут різні,але досить доступні по вартості)

KLORANE (аптечна косметика)

T-LAB, LOREAL Professionnel, MATRIX, LONDA, WELLA professionals, BIOLAGE, DUCASTEL, DAVINES, LAKME, MILKSHAKE, TIGI, CHI (професійні)

Це і маски і шампуні і незмивні засоби , олійки і сироватки. Я відношуся до тих, хто завжди в пошуку чогось кращого і нового. А про кращі і улюблені масочки і незмивні засоби і те що не підійшло)) про що не сказала, напишу ще або зроблю окремий допис.

Аптечні засоби Klorane ( сподобались найбільше ці)

Чесно кажучи, раніше якість масмаркету була краща, в дитинстві засоби гліс кур (рідкий шовк чи фруктіс були просто вау!))) Але час змінюється і знайти в масмаркеті щось хороше, особливо шампунь, який і не сушитиме шкіру голови і гарно промиватиме задача не з простих.

Раніше був класний і я його повторювала у старій версії шампунь і кондиціонер DOVE серія Dove Advanced Hair Series ( пізніше щось там трохи змінилося і засоби вже не ті) але досить непогані.

Gliss Kur- (Gliss Kur Hair Renovation Conditioner) тут лише незмивний кондиціонер , це те , що варте уваги (це на мою думку і досвід користування) І саме в цього кондиціонера аромат, як Black Opium YSL))

Elseve - екстраординарна олійка (це на мою думку їх найкращий продукт)

Aussie - це бальзам-ополіскувач для пошкодженого волосся Aussie SOS Deep Repair Hair Conditioner і шампунь був доречі теж досить непоганий, чого не скажеш про їх олійку))

Напишу про те, що сподобалося найбільше

Зволожуюча маска від Kaaral/ ще також раніше мала маску з серії Baco

Маска від Kleral System з екстрактом льону ( для тих,хто шукає альтернативу Numero буде дуже класна)!

З засобами від Fanola не подружилась

Маска від Brelil Numero з екстрактом вівса всім відома і так)))

Непогані засоби Insight Daily Use (мал шампунь і маску) -але якогось прям інсайту)) не сталось, проте у порівнянні з масмаркетом досить непогано. Рекомендую маску брати лише у форматі 500 мл ( у мен було два), маска досить густа і з маленької туби видавити просто нереально складно.

Про деякі засоби я вже писала раніше є в дописах (залишу посилання).

Згадаю сьогодні про ті , що не сказала раніше, які сподобалися.

Незмивний кондиціонер від Ducastel 10in1 (надає блиску волосині, термозахист і не обтяжує).

Кремовий кондиціонер Davines Absolute Beautifying Conditioner (гарно зволожує і надає блиску)

Серія від T-Lab Professional Blond Ambition ( це були дуже класні засоби від яких волосся як шовк. зараз серія оновлена)

Wella Sp (засоби не на кожен день, а на вихід))Не впевнена , що ними можна щодня користуватися. досить сильні засоби. Волосся як з салону.

Wella Professionals Oil Reflections ( маска,яка перевірено гарнопрацює і не обтяжує волосину)

Дописи про догляд за волоссям.

1. My LOVE😍 Wella Oil Reflections розгладжуюча олійка для блиску та шовковистості волосся

https://club.makeup.com.ua/post/5066/

2. Цей засіб дійсно працює Tigi After Party

https://club.makeup.com.ua/post/4806/

3. Шампуні, які підійшли для мого світлого волосся

https://club.makeup.com.ua/looks/4788/

4. Рекомендую спробувати кожній ці засоби від Tigi❤️

https://club.makeup.com.ua/post/5176/

5. Кондиціонер-тонер Milk Shake Baige direct color: блондинкам на замітку!

https://club.makeup.com.ua/post/5006/

6. Моє волосся каже дякую! Щітки для волосся від Olivia Garden

https://club.makeup.com.ua/post/4975/

7. Don’t buy this:Засоби від Lakme,які я впереше спробувала

https://club.makeup.com.ua/post/4978/

8. Пілінг для шкіри голови 💔Dr.FORHAIR Folligen Sea Salt Scaler

https://club.makeup.com.ua/post/5569/

9.ЗАСІБ ВІД REVLON,ВАРТИЙ ТВОЄЇ УВАГИ! SPF ПОТРІБЕН ВОЛОССЮ? https://club.makeup.com.ua/post/5766/

Отже сухі шампуні я спробувала різні. Мені простіше в цьому плані, бо маю світле волосся і не так помітно, коли наносиш. У мене були досить різні: Batiste, Loreаl, Dove. Зараз маю міні засоби, які працюють на відмінно від Schwarzkopf Got2b у міні форматах і повністю ними задоволена. Зручно брати з собою в поїздки.

Доречі ,кажуть , що дуже класний з цієї серії Got2b гель для брів ( якого у нас не зустрічала, Make Up - привезіть будь ласка! будемо тестувати разом)))