Anna_feerie

Пусті баночки з улюбленими (та не тільки) продуктами

Пусті баночки з улюбленими (та не тільки) продуктами

Назбиралось трошки пустих баночок, тож я вирішила коротко розповісти про своє враження (посилання на детальні огляди теж залишу, якщо когось зацікавить 🤗).

Тож, почнемо з волосся: чергова туба улюбленої маски La'dor Eco Hydro LPP Treatment закінчилась, а це означає, що скоро буде нова!)) Бо якщо влітку я користувалась нею раз на тиждень-два, то з настанням холодів моїм кучерям не вистачає самих лише бальзамчиків Garnier Superfood і необхідний регулярний протеїновий трітмент! Однозначно рекомендую, детальний допис з фото волосся після використання тут: https://club.makeup.com.ua/post/5378/

Пусті баночки з улюбленими (та не тільки) продуктами
Пусті баночки з улюбленими (та не тільки) продуктами

Класний продукт для тіла з натуральним складом та смачним ароматом. Повторю, якщо не знайду щось таке ж класне, але з малиново-ожиновою віддушкою (обожнюю ягоди, тому це мій пунктик)).

Огляд на крем робила: https://club.makeup.com.ua/post/21158/

Це максимально незвичний для мене продукт, але однозначно вартий уваги. Повторю на теплу пору року (будемо вірити в краще і сподіватись на мирну відпустку на березі моря - адже в дорожній косметичці цей засіб замінить одразу 3 продукти!).

Писала про нього ось тут, якщо любите корейські диковинки, вам точно буде цікаво: https://club.makeup.com.ua/post/20236/

Хоч я була налаштована до неї максимально скептично, але вона виявилась кайфовою! Зволожує та живить губи, гарно виглядає (може з легкістю замінити блиск "рідке скло"), приємно пахне - тож самі плюси і однозначно куплю ще)).

https://club.makeup.com.ua/post/21002/

Класичний базовий тонер з мінімум інгредієнтів. Беру не вперше і не в останнє)). Зараз придбала велику баночку есенції Dr.Ceuracle, тож майбутні кілька місяців нічого нового не знадобиться, а потім вже буду оновлювати щось з улюбених позицій 😍.

Цей малюк у нас вдома завжди на повторі, адже і мені, і чоловіку подобається його аромат. Свою основну функцію також виконує (але це звичайний дезодорант з алюмінієм, зважте на це, якщо уникаєте даний компонент).

Тут у нас дві підводки Ів Роше - в рідкому форматі та фломастер, повторювати не буду, бо знайшла свій ідеал для гарних стрілочок - https://club.makeup.com.ua/post/23534/

Два рідких глітери від Ламель - красиво виглядали на очах, але доволі швидко засохли, тож я поки залишаюсь на стороні сухих/пресованих спарклів.

Консилер Estee Lauder Double Wear чудово виконував свої функції, та я знайшла йому бюджетну заміну, тож поки не планую купувати: https://club.makeup.com.ua/post/22370/

Ось такі сьогодні пусті баночки, великі, як завжди, підуть у повторне використання (а саме чоловіку в гараж)), маленькі також мию та залишаю - в них дуже зручно робити відливанти кремів.