Євгенія 👩

Викидушки березня)

Викидушки березня)

Всім привіт ✌️

Цього місяця у мене назбиралося багато баночок і я супер-щаслива позбутися їх). За звичкою, показую, що купила на заміну пустушкам👇

Тут без замін:

  • Тонік-міст для обличчя Relance Niacinamide + Na-PCA - коли я писала, що він мені дуже подобається та я повторю покупку, то не брехала). Один флакончик викинула, один використала майже на половину та ще один в запасі). Довго розповідати не буду, тонік мені сподобався, а детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/31844/.

* Ще мені дівчатка на ДН подарували 2 новеньких тоніка, але я поки їх не вікривала, бо треба використати ті які є, тому у допис їх не додала).

  • Відновлюючий шампунь "Повне відновлення 5" L'Oreal Paris Elseve - це моя база та любов. Цей шампунь завжди є у моїй ванній кімнаті, бо ідеально підходить моєму волоссю). Цього місяця закінчилося відразу 2 флакончики, ще 1 є у запасі, але я поки вирішила користуватися трохи іншим Elseve)👇

Замінила:

  • Шампунь Elseve "Розкш кокосової олії" - цей шампунь мені подарувала на ДН saybeautyk. У мене колись був бальзам з цієї серії і він мені не підійшов, тому я трохи хвилювалася за шампунь, виявилося, що дарма). Шампунь ідеально, до скрипу,очищує волосся, без олійності та обтяження. Має хоч і насичений, але приємний, я б навіть сказала, що парфумований аромат).

Тут без замін:

  • Шампунь проти лупи Сульсена - цей шампунь також можу назвати базою). Хоча я зараз не страждаю на лупу, але цей шампунь все одно завжди купую, щоб був. Користуюся ним не частіше 2-х разів на місяць, мені подобається як добре він очищує шкіру голови та волосся. Від лупи теж допомагає, це бюджетний і дієвий засіб, 100% рекомендую).

  • Зволожувальна маска для волосся "Грейпфрут-кераміди" від Tink - мені сподобався тактильний ефект від цієї маски, але не дуже подобався візуальний ефект. Хоча, згодом стала помічати, що й візуально волосся стало виглядати краще. Можливо у маски накопичувальний ефект, а я не відразу це розпізнала. Коротше кажучи, маска нормальна, особливо з огляду на її вартість. Трохи згодом, планую спробувати маску з манго від Tink). Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/22471/

Замінила:

  • Маска для волосся "Розгладжувальна" Tresemme Keratin Smooth - мені дуже сподобався кондиціонер із цієї серії, тому я вирішила спробувати й маску). Поки, можу сказати тільки, що в неї дуже великий об'єм та приємний аромат.
  • Крем-батер для тіла "Кокосове масло" від Liora - непоганий бюджетний батер із приємним ароматом, але зволоження заслабке. Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/27806/
  • Крем-масло для тіла "Баобаб і карибська золота диня" від Fresh Juice - також любов, особливо з цим ароматом. Глибоке зволоження, комфортне використання, все у ньому добре. Єдине, що мене трохи засмутило - це відгук Mila__Mi з розбором складу: https://club.makeup.com.ua/post/32253/ . Я ці батери просто обожнюю і прям не можу відмовитися від них(.
  • Пробничок парфумованого лосьйона для тіла Dott Hypnotic Vibe - прекрасний лосьйон, пробничка мені вистачило на 5 використань (лікті, п'яти, коліна та ручки). Тепер хочу повний об'єм, щоб наносити його з ніг до голови. Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/33689/

Замінила:

  • Крем-масло для тіла з маслом ши від Fresh Juice - кажу ж, що не можу відмовитись, але купувала його ще до допису Міли, можливо, коли він закінчиться, то пошукаю альтернативу, але це не точно). До речі, всім подобається саме марципановий баттер, я ж більше люблю фруктові аромати). Марципан купую рідко, коли хочеться чогось більш теплого та десертного).
  • Живильний лосьйон для тіла з олією мигдалю й маслом ши Johnson’s - мій перший лосьйон від цього бренду, який дуже приємно здивував мене. В нього дуже легка, приємна текстура. Неймовірно смачний, в міру насичений солодкувато-мигдальний аромат. Найголовніше - він дає добре зволоження і живлення шкіри, чудово пом'якшує і навіть бореться з лущеннями.
  • Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната від Shelly - це супер-засіб, який вам потрібен. Багато писати не буду, бо детальний допис тут : https://club.makeup.com.ua/post/14865/. Однозначно купуватиму повторно.

Замінила:

  • Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, алое вера й екстрактом м'яти від Shelly - купила цей пілінг, тому що рожевого не було у наявності. За ефектом вони однакові, навіть запах схожий. От тільки цей (зелений) - підфарбовує шкіру, не критично, тому що ця фарба швидко змивається, але все одно неприємно. Рожевий пілінг мені сподобався більше)
  • Крем для рук Health & Beyond - крем який просто роками лежав у моїй сумочці). Він зовсім легке зволоження та пом'якшення, але для сумочки непоганий варіант.
  • Крем для рук Glamour Fantasy від Kiss by Rosemine - крем з гарним складом та дуже приємним ароматом. Дає базове зволоження та дуже добре пом'якшує, розгладжує шкіру ручок. Нещодавно розповідала про нього докладніше: https://club.makeup.com.ua/post/33293/

Замінила:

  • Крем для рук з кокосовою олією і молочком мигдалю від Dove - купила через рекомендації у клубі, де було написано, що цей крем кращий, ніж Shelly). Крем дійсно хороший, зволожує та пом'якшує відмінно, комфортний за відчуттями. Однак, його аромат для мене надто насичений, хоча пахне він смачно - кокосовою булочкою. Для мене він нічим не краще за зелененький Shelly👇
  • Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки від Shelly - ось він, найкращий для мене кремчик. Довго розхвалювати не буду, тому що докладний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26172/. Цей кремчик мені подарувала Yana__matviets , коли він закінчиться, то обов'язково куплю великий флакон).

  • Сіль для ванни Fresh Juice Orange and Guarana - має дуже класний вершково-апельсиновий аромат, забарвлює воду в гарний, апельсиновий колір, але при цьому не фарбує ванну та шкірц. Обожнюю солі для ванни Fresh Juice, постійно на повторі.

Замінила:

  • Сіль для ванни Fresh Juice Grapefruit and Rosemary - За своєю дією, вона ідентична попередній. Тільки забарвлює воду в ніжно-рожевий колір принцеси і має аромат бабл гам, грейпфрута я в ній не чую).
  • Гель для душу "Солодка полуниця" Bilou - це прям дуже поганий гель з хімічним ароматом. Мені було так шкода його викидати, що використовувала його як мило для рук, та дуже рада, що він нарешті закінчився. Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/10346/
  • Крем-мило "Баобаб і карибська золота диня" Fresh Juice - відмінне, бюджетне та дуже ароматне мило). Добре очищує та не сушить шкіру ручок. Ще не замовила йому заміну, але 100% це знову буде Fresh Juice , можливо, з іншим ароматом).

От і все , дякую за увагу💕