Anna_feerie

Ціла грядка пустих баночок квітня)

Ціла грядка пустих баночок квітня)

Прийшов час підбивати косметичні підсумки місяця та формувати остаточні враження щодо використаних продуктів🥰.

Тож, почнемо зі знаменитої есенції з комбучею від Dr.Ceuracle: з настанням весни я підтвердила свою ж гіпотезу, що оптимальний період для цього продукту - саме тепла пора року. Бо зі зникненням проблеми холодів та сухого повітря вона і використовувалась економніше, і зволоження предостатньо з одного шару. Але я трохи хитрувала і часто ввечері заміняла її на кислотний тонік, тож в решті решт розтягнула баночку на 4 місяці)).

Враження в цілому позитивні, хоч досі вважаю ціну завищеною🙃. Тому все ще рекомендую починати знайомство з мініатюри, аби зрозуміти, чи дійсно це ваш продукт. Детальний огляд на цей засіб робила ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/29363/

Ціла грядка пустих баночок квітня)
Ціла грядка пустих баночок квітня)

Очищуючий гідрофільний бальзам Heimish - залишалось трохи, нарешті вирішила докористувати, адже наразі проводжу експеримент по переходу з гідрофільних засобів на більш делікатні (молочко). Цей бальзам від Хейміш дуже подобався, повторювала рази 3 в різних версіях, адже він пречудово розчиняє косметику та без проблем змивається (а ще текстура бальзаму мені якось зручніша за олію).

Кислотний тонік від Bielenda - бюджетний відмінник з чудовим складом 🤩. Писала про нього окремо - https://club.makeup.com.ua/post/26977/, досі вважаю одним з найкращих продуктів в своєму ціновому сегменті. Обов'язково повторю згодом, а поки в мене project pan (адже маю ще тонік від цього ж бренду з серії Dr.Medica, а також саліциловий тонер від улюблених корейців Cos de Baha 🤗).

Якось багато всього закінчилось з серії для волосся: шампунь Folligen використовувала як засіб глибокого очищення для першого миття, другий раз зазвичай мила волосся якимось шампунчиком з серії Garnier Superfood. Folligen непоганий, але треба призвичаїтись, адже він доволі сильно очищує шкіру голови, а також має відчутний аромат (чоловічий, як на мій смак). Тому саме таке використання у якості першого намилювання для мене виявилось оптимальним. Повторювати поки що не буду, адже він в мене був надто довго, хочеться чогось новенького))

Кавуновий бальзамчик від Garnier - це моя щира любов і рекомендація всім кучерявим дівчатам і хлопцям, бо кращого лівіну годі й шукати. Про нього також писала, подивитись результат вкладання кучерів за допомогою одного цього продукту можна тут: https://club.makeup.com.ua/post/16303/

Маска з протеїном Lador LPP - її також оновлюю постійно, моєму волоссю підходить, хоч іноді буває аж занадто поживною (наразі шукаю якісь альтернативи, щоб і гарно зволожувало, і не обтяжувало, буду вдячна за ваші рекомендацї 😘).

Олівець та відтіночна туш для брів Holika Holika - добре, що обидва продукти брала на знижках, адже не вгадала з відтінками (чомусь вони занадто руді). Олівець взагалі не сподобався, туш використовувала періодично, але тепер маю ідеально фіксуючий гель, тому не бачу сенсу страждати з не дуже вдалими засобами)). Посилання на огляд гелю залишу: https://club.makeup.com.ua/post/36142/ .

Трошки вітамінок: омега-3 (вже взяла на заміну омегу від Now Foods) та бісглицинат заліза від Solgar (замість нього вже маю Hemaplex). Що це і навіщо можете почитати у моїх дописах за тегом #Feerie_health, окремо залишу посилання на тему залізодефіциту: https://club.makeup.com.ua/post/15459/, а також базового набору вітамінів для підтримки здоров'я: https://club.makeup.com.ua/post/37276/.

Ось такі вийшли порожняночки, багатенько, але все треба))).