O_Skomska

Пусті баночки травня, та на що замінила

Пусті баночки травня, та на що замінила

В травні назбиралось не так багато, але як на мене - цікаві засоби, та не менш цікаві їх замінили😌

  • Sisters Aroma проміняла на Dott

Про це в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/38650/

Пусті баночки травня, та на що замінила

Повторила крем від La Roche-Posay, він мені наразі підходить ідеально. Але все ніяк не можу зробити допис🤪

Чому обрала саме його - про це в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/36306/

  • Закінчився слайм для душу від Mermade, про нього детально в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/36173/ .
  • А також гель для душу від Dove Відновлювальний, з олією кокоса та екстрактом мигдалю😍, який я отримала в подарунок від Yana__matviets .

Яна знає, як порадувати - все просто обрати засіб, де є кокос ) так і тут все спрацювало 💕 гель чудовий , має дуже приємний кокосово - мигдальний аромат , круто піниться , добре очищає , та не сушить шкіру .

Він мені так сподобався , що я не шкодувала і використовувала із задоволенням , тому і швидко закінчився😌 обов'язково повторю🥰

Але поки на заміну буду використовувати Tesori d`Oriente Hammam крем-гель для душу, який отримала в подаруночок від чарівної Zhukovka 🌸 .

Скоро поділюсь враженнями ✨

Маску для розгладжування волосся від Lixa Pura Kosmetica із допису : https://club.makeup.com.ua/post/29967/ , заміняю на інтенсивну медову маску для волосся, яку так довно хотіла спробувати 😍

Улюблену пінну сіль для ванни , яку мені подарувала красуня Чистикова Дар'я , про даний засіб детальний відгук за посиланням : https://club.makeup.com.ua/post/37624/ - проміняла на цікавинки від Bisheffect з розпаковки: https://club.makeup.com.ua/post/39048/

Блиск від Pudra Cosmetics - став один з улюблених .

Взимку я використовувала його рідше, більше користувалась помадами. А от протягом весни - майже кожного дня. Мені вистачило його майже на 3 місяці. Чудовий! Рекомендую і сама обов'язково повторю😌 про нього в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/25175/ .

Поки що на заміну для нього я маю довгоочікуванний O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil, розкішний O’BAYS Diamond Lip Gloss з розпаковки : https://club.makeup.com.ua/post/39354/ від Zhukovka , а також Shiseido Shimmer Gel Gloss.

Про всі засоби скоро поділюсь враженнями 💕

LN Professional Micro Brow Pencil в мене закінчився не через те, що я його повністю використала, а через те, що просто почав ламатись... про це в дописі:

https://club.makeup.com.ua/post/38902/ . Тому повернулась до помадки для брів від Pudra Cosmetics

Даним засобам майже рік .

В пудри для укладання волосся закінчився термін дії, тому змушена попрощатись , про цей чудо засіб тут : https://club.makeup.com.ua/post/16728/ , поки заміну не шукаю, за потреби просто куплю повторно😌

Також залишилось зовсм трішки олійки для кутикули від Фурман з ароматом кавуна. Вона дуже зручна у використанні, економна, має надзвичайно приємний аромат, гарно зволожує. Але є певний мінус- купуючи декілька раз в 2 з 3 - не працював механізм... так собі статистика , тому тут треба бути обережним ) тепер хочу спробувати від Shelly.

Діліться - чим користувались ? Про що хотілося б дізнатись в першу чергу ?