Євгенія 👩

Викидушки червня)

Викидушки червня)

Всім привіт✌️

За традицією, останній допис місяця присвячую викидушкам та показую на що їх замінила👇

  • Була - пінка для обличчя з молочною кислотою та екстрактом центели азіатської від Relance. Цілком нормальна, базова пінка, гарно очищує, але без спецефектів. Користувалася нею близько 5 місяців, все було ок. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/30321/. Проте, зараз моя шкіра потребує чогось быльш потужного, тому поки прощаюся з Relance.

Оцінка: 8/10. Буду повторювати.

  • Стала - пінка для проблемної шкіри Clinique Anti-Blemish Solutions. Користуюся нею близько 2-х тижнів, поки дуже задоволена результатом, пінка стирає висипання, наче гумка). З недоліків - сушить, після неї потрібне гарне зволоження та має дуже специфічний аромат ацетону. Згодом напишу більш детальний допис про неї.
  • Був - крем для обличчя "Рослинні екстракти" від Fraijour. Дуже класний крем, особливо на літо. Легенький, невагомий, чудово зволожує. Детальний допис про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/42042/.

Оцінка: 10/10. Однозначно повторю.

  • Став - крем-флюїд з ніацинамідом та бакучіолом від Natureal. Не менш чудовий варіант на літо. Гарно зволожує та матує, легкий як пір'їнка. Я вже розповідала про нього більш детально тут: https://club.makeup.com.ua/post/42433/
  • Був - зволожувальний крем з екстрактом равлика від FarmStay - приємний кремчик, який гарно зволожує). Багато про нього розповідати не буду, бо писала детальний допис, який можна подивитися тут: https://club.makeup.com.ua/post/16782/

Оцінка: 8/10. Повторила би.

  • Став - відновлюючий крем D:tox System від Giovanni. Має трохи дивну консистенію, але чудово зволожує та заспокоює шкіру. Особливо після пінки Clinique Anti-Blemish.

  • Був - тонік-міст для обличчя зволожувальний з ніацинамідом і Na-PCA від Relance. Приємний, легенький тонік, який непогано зволожує, тонізує та заспокоює шкіру. Користувалася ним близько 5 місяців - жодних алергічних реакцій. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/31844/

Оцінка: 8/10. Повторю, тим паче, що в мене вже є новий флакончик).

  • Став - тонер для обличчя Balea Toner Beauty Expert Hydration. Подарунок від alena.rosee , став дуже в нагоді для мене, особливо після пінки, яка підсушує. Тонік гарно зволожує, освіжає та тонізує, дуже легенький та приємний.

  • Був - живильний лосьйон для тіла з олією мигдалю й маслом ши від Johnson’s. Кртузений, має приємний аромат, немагомий, дуже гарно зволожує, одним словом - супер. Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/37290/

Оцінка: 10/10. Однозначно буду повторювати, бо це скарб.

  • Став - парфумований лосьйон для тіла "Rose Wine від "MARÊVE. Подарунок від чарівної Чистикова Дар'я . Лосьойн також чудовий, він має розкішний аромат, гарно зволожує, але не дуже швидко вбирається, проте, я все одно його обожнюю). Детальний допис буде на наступному тижні

  • Був - крем-масло для тіла з маслом ши від Fresh Juice. Легенда, яку всі полюбляють). Гарно зволожує, пом'якшує, абсолютно комфортний та невагомий. Аромат, то взагалі – любов.

Оцінка: 10/10. Буду повторювати).

  • Став - відновлюючий крем-баттер для дуже сухої шкіри тіла від Garnier. Купила його, щоб підтримати благодійну акцію бренда - "Відновлення світла". Баттер має дуже приємний аромат та наче непогано зволожує, проте, залишає якусь липкість. Поки я не дуже задоволенная цією заміною...
  • Був - лавандовий скраб від Mayur. Скраб жорсткенький, але мені таке подобається. Він гарно очищує, полірує шкіру та навіть охолоджує. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/39227/.

Оцінка: 8/10. Повторила би.

  • Став - скраб для тіла The Ritual of Sakura від Rituals. Неймовірний аромат, приємна, делікатна дія, якась космічна консистенція). Цей скрабчик вже закінчується, тому найближчим часом розповім про нього докладніше. Моя оцінка йому – 100/10.
  • Був - кондиціонер для волосся Tresemme. Якщо чесно, то він закінчився десь 2 місяці тому, але я щось забула про нього. Класний кондициціонер за приємною ціною. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/20607/

Оцінка: 9/10. Купуватиму повторно.

  • Став - бальзам "Повне відновлення" Elseve від L'Oreal Paris. Думаю, всі вже знають, що це мій любимчик, тому тут навіть пояснення зайві, база.

Тут без змін. Були пробнички олійки та крема-догляду "Metal Detox" від L'Oreal Professionnel, вони ж і залишилися). Дуже класна лінійка, я у захваті. Детальний допис про неї тут : https://club.makeup.com.ua/post/41522/

  • Був - пробничок miu miu "twist" - дуже свіжий і чистий та трохи пудровий аромат.Пахне цитрусовими та квітковими нотами, з легким мускусним акцентом. Ідеально підходить для щоденного використання, особливо влітку.

Оцінка: 10/10. Хотіла би повторити.

  • Був 2 - пробничок Intenso Parfum BLANCE. Неймовірно ніжний, жіночний та елегантний аромат. Він мені відчувається як запах чистої білої білизни, десь у квітковому саді. Прекрасний аромат, я закохана в нього)

Оцінка: 10/10. Повторю.

  • Став - набір пробничків від Mareve Discovery 2. Насправді, я ним трохи користуюся з березня, але тепер планую користуватися цим боксиком щодня, насправді, він чарівний.

  • Була - олія для нігтів і кутикули з екстрактом марокканської м'яти та олією чайного дерева від Shelly. Олійка дає гарний ефект, але дуже короткостроковий, не найкраща олійка бренду. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/38780/.

Оцінка: 5/10. Саме цю олійку повторно не куплю.

  • Стала - олія для нігтів і кутикули з екстрактом суниці та вітаміном Е від Shelly. А от ця олійка суперова, має неймовірний аромат, чудово зволожує та дає довгостроковий ефект, вже полюбилася мені)
  • Був - maybelline New York Affinitone. Найкращий консилер у моїй косметичці. Економила його як могла, але він вже зовсім закінчився і на жаль, його ніде зараз немає, мабуть знятий з виробництва, дуже шкода.

Оцінка: 1000/10. Якщо ще буде у наявності, то повторю.

  • Став - Enough Collagen (01). Користуяся ним близько 5 місяців, тільки приємні враження, дуже гарно маскує синці під очима). Обов'язково розповім про нього докладніше, заслуговує на увагу).
  • Був - гель для брів LAMEL. Дуже поганий гель, досить посередня фіксація, слабка стійкість і найголовніше - він швидко перетворився на желе. Я встигла використати його разів 5 і він загуснув.

Оцінка: 1/10. Точно не куплю повторно.

Тут без змін, бо я знайшла дійсно крутий догляд за брівками - натуральна арганова олія для брів та вій з ретинолом та скваланом від Mayur. Використовую її для брів вже 3-й місяць, вона відмінно зволожує, пом'якшує і стимулює ріст. Відмінний продукт, дуже раджу).

У клубі так розхвалювали ці пафи, що я не втрималася та взяла 200 шт, на пробу). Затест пройшов успішно, тому повторила, але тепер це – 400 шт.

Дуже класний паффи, м'які, зручні, комфортні, не травмують. Набагато краще, ніж класичні ватні диски).

На цьому все, дякую за увагу💕