Nata_Po

Моя перша в житті помада від L'Oreal)

Моя перша в житті помада від L'Oreal)
Моя перша в житті помада від L'Oreal)
Моя перша в житті помада від L'Oreal)

Я вже кілька місяців задивлялась на цю помаду, але боялась придбати не той відтінок, а особливо, якщо взяти до уваги її ціну. Ну і це матова помада, що тут можна зробити такого особливого, щоб вона коштувала +- 500 грн. Але, мушу визнати, що можна. Я нею користуюсь щодня вже тиждень і закохана по вуха)

Детальніше про все розповім нижче)

Вперше я почула про цю помаду десь приблизно півроку назад, в Україні її можна було придбали лише онлайн, але мене, якщо чесно лякала ціна. Щоб ви розуміли, для мене мої улюблені матові помади від Catrice (https://club.makeup.com.ua/post/10592/), якими я користувалась і надалі користуватимусь були недешевими (коли коштували 200), а тут за 500 +, або 400 з величезним хвостиком, ще й в сліпу - та ніколи в житті. І оце я ходила-думала-гадала і хотіла собі цю помаду, але постійно переконувала, що це не є доцільним, оскільки в мене і так купа різних помад, для чого ще одну таку ж.

Але періодично в мене все ж з'являлись ці хотілочки, я заходила в соцмережі, переглядала фото-відео огляди, щоб краще розібратись, який відтінок мені точно треба. Бо я люблю помади середнього нюду. На мій смак, мені не личать ні світлі помади, ні холодні, ні теплі, і мені найбільше заходять кольори відтінку губ тільки на кілька тонів темніше. І тоді все виглядає якось натурально, гарно, але тим не менш і зовнішність є підкресленою та контрастнішою)

Насправді, я дуже хотіла 230 відтінок. Це мав бути якийсь класний червоно-рожевувато-теракотовий, який в залежності від образу, макіяжу та луку виглядає по-різному та змінює підтон. Але водночас, я дивилась, на комусь це просто тепло-червона помада (Якими я не користуюсь), в когось саме такий відтінок, як я і хотіла, на комусь більш рожевий. І я була в шоці, ще здавалось, що 120 непоганий, але він також дуже по-різному на всіх виглядав.

Врешті я так і поховала цю ідею придбати помаду, бо не хотіла робити це в сліпу, аж ніяк. І от раптом, на початку березня я зайшла в один магазинчик, дивлюсь - а там стоять ці помади, і я не повірила очам. Звісно ж одразу почала шукати тестери і свотчити відтінки помад, які мене найбільше зацікавили)

Першою ж одразу стала 230 Shopping Spree, але мені вона здалась більш такою вечірньо-вихідною, а не на щодень, а от 120 був трошки світлішим і саме таким відтінком, який я так довго шукала. І от саме 1 березня я її і придбала (https://club.makeup.com.ua/looks/32085/) і користуюсь тиждень, тож мені буде, що розказати)

На мій погляд це дуже гарна помада, зроблено гарно і зі смаком. Футляр матовий, закривається і відкривається без проблем до такого невеличкого клацання. Тут не буває історії, що ми можемо перекрутити верх і він стоятиму по діагоналі.

Упакування з матового пластику, який дуже приємний на дотик)

Але через те, що я наношу помаду тонесеньким шаром і абсолютно завжди аплікатор повністю "витираю"-позбавляються від залишків об стіночки, то всередині горловина флакончика починає бруднитись, але це відбувається завжди, тож жодних претензій у мене немає.

Аплікатор тут надзвичайно зручний. Спочатку я подумала, що він мені нагадав подібний у матовій помаді від Maybelline Super Stay Matte Ink, але потім зрозуміла, що ні. Тут аплікатор доволі тоненький, більш плюшевий і дуже ніжний до губ, тоді як у Мейбелін він трошки більш жорсткий і товстий.

Особисто для мене це іедальний формат, бо можна легко кількома рухами забрати все зайве на аплікаторі, і за рахунок тоненького кінчика без проблем можна обійтись без олівця і промалювати контур.

Я собі придбала відтінок 120 Major Crush і це мій однозначний фаворит і потрапляння у десяточку.

Я навіть не знаю, як правильно його описати, це суміш цеглянистої терракоти з буряком. Цеглянистий підтон висвітлив і додав нейтрально-теплуватих нот, тоді як бурячкові підтони додали насиченості і прохолоди. І в підсумку це вийшов прекрасний відтінок кольору насичених губ. Він дуже натуральний і виглядає дуже круто на обличчі. Немає відчуття якогось холодного токсично-рожевого, чи що гірше цегли на обличчі, які роблять ваші зуби помаранчевими.

Насправді дуже складно описати цей відтінок, бо він справді розкривається по-різному, не настільки, що зранку ви наносите рожеву помаду, а ввечері приходите з червоною, але якісь такі моментики, що іноді вона виглядає світліше, іноді темніше, тепліше/холодніше.

Я закохалась)

Щоб ви розуміли це я зробила свотч аплікатором, з якого зовсім зняла всі залишки продукту. Але за рахунок крутої текстури і високої пігментації цього абсолютно вистачає.

Забула за консистенцію помади розказати. Якщо гвоорити за Catrice - то там вона така більш взбита та мусова, у Maybelline - це щось більш тягуче, наче варення.

А ось тут помада більш рідка і це точно плюс, бо розхід мінімальний.

Як я вже казала я повністю обтираю аплікатор і тоді наношу на губи, і отримую насичений відтінок, тому переконана, що при щоденному використанні мені її точно вистачить мінімум на рік)

Хоч я описала цей відтінок як такий середній нюд, але на мені вона виглядає доволі таки насичено, хоча тут можна також варіювати з нанесенням, робити такий більш вуальний ефект зацілованих губ і буде більш нюдово.

Щоб ви розуміли - на фото помаді вже 6 годин, вона пережила перекус і каву, я лише її зовсім крапельку поновила біля слизової, щоб на фото не було пробілів) ВСе решта ціленьке. Я її наносила на олівчик від Glambee у 201 відтінку (https://club.makeup.com.ua/post/18512/).

Я справді зовсім не пошкодувала грошей на неї і (спойлер: придбала ще 2 помади, про це згодом).

  • Це максимально комфортна, класна, пігментована та комфортна помада. Коли я наношу трошки більше олівця, мені вона трошки липла, але все одно це абсолютно невідчутна липкість, якщо не жмякати губами, її би і не було відчутно. Якщо олівець давати суто на контур - то це максимально комфортна помада. Порівнюючи знову з Maybelline, вона хоч і стійка також, але її липкість просто робить її нестерпною і окрім помади мені завжди потрібно з собою брати ще прозору пудру, щоб запудрити цей нестерпний липкий шар. Зрештою, саме тому, я нею і користуюсь не так часто, як би мені хотілось.
  • Вона дуже стійка, і вона спокійно переживає перекуси і кави. І, насправді сходить дуже поступово, не з'являється чіткої межі і не потрібно переживати, що ви якось дико виглядаєте. Але, вона не переживає повноцінні прийоми їжі, супчики, чи там якісь вологі другі страви, як от паста з соусами. Тут вже вона зійде більш грунтовно і залишиться лише на периферії.
  • Мені здається, що вона можливо сушить губи зовсім трошечки більше, ніж Catrice, але в мене немає ні якихось пластівців на губах, ні тріщин, нічого. Просто губи трошки сухіші, аніж були до. Але я щоночі й надалі використовую масочку від Laneige (https://club.makeup.com.ua/post/10967/), тому це взагалі не проблема)
  • Що для мене максимально важливо і завжди було дуже дискомфортним це оця жахлива біла лінія біля слизової. Тут і згадки про це немає, тоді як у Catrice це можливо. Вона там більш делікатна, але може утворюватись. Тоді як тут навіть натяку немає і це знову +++ для неї.
  • Вона абсолютно не відбивається. І це знову +. Якщо там взяти і потерти рукою зі всієї сили, можливо трошки щось і переб'ється, але при адекватному нормальному використанні і без витирання губами білих стін, все ідеально.

Я нею користуюсь просто щоденно і дуже задоволена, що таки нарешті наважилась її придбати. Але, наполегливо рекомендую тестити відтінки перед купівлею, бо все ж вона не 3 копійки коштує. Але вартує своїх грошей, тим більше, що служитиме вона дуже довго, бо має чудову консистенцію, пігментацію та стійкість. Я ні на секунду не пошкодувала)