Lily♥️

Улюблена лінійка для чутливої шкіри ❤️Bioderma Sensibio❤️

Улюблена лінійка для чутливої шкіри ❤️Bioderma Sensibio❤️

Моя любов до Bioderma розпочалась дуже дуже багато років тому назад! Я шукала засоби, які б точно не викликали алергічної реації на шкірі чи висипань, які би підтримували шкіру у гарному стані і можна було би використовувати, як базу під make up. Все як ми любимо!😍

Лінійка Sensibio якраз саме для таких🤗

Насправді уся лінійка Sensibio має дуже широкий вибір засобів, для чутливої шкіри. Сьогодні я розкажу тобі лише про ті, що використовувала, щоб ти зрозуміла чи це тобі потрібно.

Отже розпочну з гелю для вмивання.

1. Гель м’яко очищує, заспокоює та зволожує чутливу шкіру, підтримує баланс ліпідів. Завдяки заспокійливим активним компонентам швидко знімає подразнення. Запатентований комплекс натуральних інгредієнтів підвищує поріг чутливості шкіри та її захисні функції. Кремоподібна піна залишає відчуття м’якості та комфорту. Може застосовуватися для зняття макіяжу.

Склад: AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PROPANEDIOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CITRATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MANNITOL, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE.

МОЇ ВРАЖЕННЯ ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ:

Цей гель не містить мила, ароматизаторів, парабенів і є гіпоалергенним + некомедогенним не закупорює пори, і на ділі це так і є, тому мені цей засіб дуже сподобався.

Хоча є такий момент, що гель дійсно практично не піниться, а при нанесенні більше схожий стає на емульсію, без запаху, хто любить "відчуття чистоти до скрипу" спершу може бути не звично!

Але очищення цей гель дає ідеальне при цьому шкіра зволожена. Так як я маю чутливу комбіновану шкіру, то цей гель я використовую найбільше осінь-зима, а на літо беру гель з лінійки Sebium.

Що зручно, що цей гель можна спробувати у різних об'ємах. Для мене найзручніше все таки брати з дозатором, тоді і розхід менший і значно зручніше використовувати.

2. Звичайно не варто забувати: правильно косметику ми змиваємо спеціальними засобами!!! ЦЕ МАЄ БУТИ ЕТАП #1 у твому щоденному ритуалі очищення шкіри!!!😁

Тут кожен обирає, що йому більше довподоби.

Я також користувалася міцелярною водою з цієї лінійки Sensibio H2О це мабуть одна з перших найпопулярніших міцелярок у світі ever!😁

Що ж нам обіцяють:😅 Bioderma Sensibio H2O Лосьйон міцелярний для чутливої шкіри якісно і швидко очищає шкіру обличчя і контур очей, заспокоює і зволожує шкіру.

Не містить лугу, спирту, феноксіетанолу і ароматизаторів.

рН-нейтральний.

Спосіб застосування: нанести лосьйон на ватний диск і очистити шкіру обличчя та контуру очей. Використовувати вранці і ввечері.

Не потребує змивання. Контур очей рекомендується додатково обмивати водою.

Склад: AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA. [BI 446]

ВАЖЛИВО! Ця міцелярна вода дуже приємна, але розхід в неї колосальний, мені 500 ml вистачило лише на 3 місяці(, я скажу що це дуже мало,як наттакий об'єм! Доречі, мій досвід використання: ніколи не варто забувати, що будь яку міцелярну воду потрібно змивати: навіть коли кажуть , що можна цього не робити! Я завжди змиваю і тобі раджу😉!

3. Цей крем- гель ідеальний догляд за чутливою шкірою повік, і я з цим повністю погоджуюсь!

Я не чекаю, що крем зробить щось надзвичайне, але просто забрати припухлість чи ощнаки втоми зранку, я на нього дуже розраховую! Отдже ділюсь.

ВЛАСТИВОСТІ: Активні інгредієнти Toleridine забезпечують протизапальну дію. Знижують підвищену чутливість шкіри. Швидко вгамовують відчуття дискомфорту і роздратування.

Отже основна дія засобу:

- Зменшує набряк повік.

- За рахунок виражених гідратуючих властивостей, згладжує дрібні зморшки.

Гіпоалергенний, не містить барвників і консервантів.

Оптимальна переносимість для шкіри і очей. Є хорошою основою під макіяж.

Сумісний з використанням контактних лінз.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ : наносьте крем-гель на попередньо очищену (за допомогою Н2О) шкіру повік 1-2 рази на день. Акуратно масажуйте повіки до повного вбирання.

Склад: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Polyehtylene, Tridecyl Trimellitate, Caprylic / Capric Triglyceride, Isostearyl Alcohol, Butylene Glycol Cocoate, Fructooligosaccharides, Mannitol, Xylitol, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Rhamnose, Laminaria Ochroleuca Extract, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Ethylcellulose.

МІЙ ВИСНОВОК: цей крем- гель мені чудово підійшов! По текстурі це дійсно більше гель ніж крем, але саме для ранку , аби освіжити погляд мені така текстура підходить ідеально! Запаху ніякого не має. Для мене це теж плюс.

4. Sensibio Defensive — це легкий заспокійливий крем для щоденного догляду за чутливою шкірою. В лінійці є ще крем насичений Rich (Defensive Rich), однак я ним не користувалася, оскільки для мене це надто тяжкий крем.

Отдже спершу хотіла би тобі сказати , що спочатку в лінійці Bioderma Sensibio, був крем Sensibio Light : це був ідеальний крем для моєї комбінованої чутливої шкіри, ідеальна база під make!

Проте в 2022 році вийшли оновлені креми: тепер вони називаються Sensibio Defensive та Sensibio Defensive rich (був Sensibio rich).

Я ділюсь досвідом використання також уже нового крему Sensibio Defensive.

Що нам обіцяє цей крем?☺️

Крем легкої текстури, заспокоює шкіру, надає їй м’якості і пружності, посилює її самозахист, чинить антиоксидантну дію, підходить як основа для макіяжу.

Як діє?

  • Завдяки технології Sun Active Defense продукт одночасно діє на обидва типи чутливості — природний і набутий.
  • Гліцерин забезпечує шкірі додаткове зволоження, добре утримує воду.
  • Екстракт шавлії зменшує реакції на локальне подразнення.
  • Тетрапептид-10 і ліпопептид стимулюють ріст ліпідів, білків і ферментів, сприяють зміцненню бар’єрних функцій.
  • Карнозин і вітамін Е захищають шкіру від агресивної дії зовнішніх чинників, нейтралізують вільні радикали, УФ-промені та забруднення.

Крем підходить для використання вранці і ввечері.

ВИСНОВОК: я користувалася раніше саме старою версією крему (Sensibio Light) , а цього року спробувала уже нову версію Sensibio Defensive. Що хочу сказати, різницю я все таки відчула. Нова версія змінений склад, має більш плотну текстуру, це мені не дуже сподобалося. Доприкладу для літа він тепер заважкий.

ДОГЛЯД ЗА ЧУТЛИВОЮ ШКІРОЮ "ГАЙД ДОПИСІВ":

1. Nuxe Very Rose: 2 моїх фаворити! https://club.makeup.com.ua/post/5201/

2. Сироватки для сяяння шкіри Caudalie Vinoperfect

https://club.makeup.com.ua/post/5065/

3. Bioderma Sebium Gel Gommant:Дієвий засіб навіть для чутливої шкіри

https://club.makeup.com.ua/post/4973/

4. Чутлива шкіра, мій догляд на кожен день

https://club.makeup.com.ua/looks/4787/

5. Мій вечірній «ритуал краси» мінеральна маска-пілінг Double Glow

https://club.makeup.com.ua/post/4858/

6. Bioderma Hydrabio💙 Чи варто витрачатись?

https://club.makeup.com.ua/post/5834/

7. ТЕРМАЛЬНА ВОДА: ЩО ОБРАТИ? МІЙ ТОП-5 на сьогодні

https://club.makeup.com.ua/looks/5902/