Олена✨

Порожні «викидушки» зими. Частина 2

Порожні «викидушки» зими. Частина 2

Друга частина допису про «викидушки» присвячено догляду за шкірою обличчя, адже їх назбиралось найбільше.

+ Протизапальний тонер Acne-off MyIDi: справжня знахідка для жирної та проблемної шкіри. Бореться з висипаннями, покращує загальний стан шкіри. Склад багатий на різноманітні кислоти, які балансуються численною кількістю екстрактів та інших корисних речовин.

Детальний огляд: https://club.makeup.com.ua/post/27909/

+ Відновлюючий заспокійливий крем Uriage Hyseac R Restructuring Skin Care. Максимально комфортний крем, який чудово лягає, поглинається, ні з чим не конфліктує. Дарує ідеальне зволоження та чудово відновлює шкіру після кислотної пінки, тоніка тощо. Обов’язково повторю покупку.

Детальніше: https://club.makeup.com.ua/post/27076/

+ Сироватка ACTIVE SERUM з пребіотиками від Bogika. Засіб, з яким я вперше побачила результат в плані себорегуляції. Йшла до цього поступово, але яким ж було здивування, коли помітила, що шкіра стала менше жирніти. Обов’язково колись напишу про неї відгук.

+ UBTAN ASAI від HILLARY. З продуктом познайомилась задовго до того, як стали популярними ензимні пудри. Так з того часу не розстаємось. М’який засіб для очищення та скрабування, який використовую 2-3 рази в тиждень.

Детальний огляд: https://club.makeup.com.ua/post/21990/

+ Тонік Relance. Базовий зволожувальний тонік, який купувала декілька разів. Цілком задоволена співвідношенням ціна-якість.

Детальний огляд: https://club.makeup.com.ua/post/26316/

+ Крем для шкіри навколо очей Relance. Чудово справляється з функцією зволоження без подразнення та інших спецефектів. За свою ціну непоганий продукт.

Огляд: https://club.makeup.com.ua/post/23346/

+ Маска для обличчя з зеленою глиною Relance. Кому лінь самостійно замішувати глиняну маску і шукає бюджетний варіант – цю, як на мене, можна пробувати (особливо, коли бренд запускає цікаві акційні пропозиції)

Про маску: https://club.makeup.com.ua/post/27164/

+ Пілінг для обличчя з комплексом фруктових кислот 7% Sane. Так, він лайтовий і з невеликим відсотком кислот у складі, але за це його і люблю. Не страшно використовувати в домашніх умовах. Комбіную в парі з глиняною маскою.

+ Ватні паффи Білосніжка. Сподіваюся усі вже спробували цю альтернативу ватним дискам, яка дає можливість економити косметичні засоби 😉

+/- Мус для вмивання Mr.Scrubber з екстрактом піона. Ніжна м’яка пінка і термоядерний квітковий аромат. Якщо рука дьорнеться повторити (бо пінка направду непогана), то точно з іншою віддушкою.

Про мус: https://club.makeup.com.ua/post/27388/

+/- Міцелярна вода Comex. Бюджетна, хороший склад, але змити може лише нестійку косметику. Обов’язкове проведення алергічної проби на зап’ястку.

Тест-драв на змивання косметики: https://club.makeup.com.ua/post/23912/

- Спрей для зволоження обличчя з рожевою водою від Mr.Scrubber. Цікавий продукт, який повторювати не буду. Не подобається ефект бризкання рідини на обличчя.

Завдяки клубу спробувала вперше розрізати тубу крему (P.S. Підглядала у дописах Швець Карина🤍 як вона це робить). І тепер можу насолоджуватися ще кількома використаннями улюбленого крему. Як я до цього не додумалась раніше? Це ж справжня економія та дбайливе ставлення до косметики!