YuliHrytskoff

Пусті пляшечки: березень 2024

Пусті пляшечки: березень 2024

У своєму попередньому дописі в цій рубриці я писала, що в березні допису на цю тему в мене, найімовірніше, не буде, бо всі флакончики в догляді або нові, або наполовину повні… Ага, якраз той випадок))) І коли воно тільки встигає все позакінчуватись?))) Взагалі, до того, як я почала писати в цій рубриці, думала, що використовую зовсім небагато косметики… От цим мені рубрика й подобається, - бо дає зрозуміти реальну картину, скільки чого я використовую і за який проміжок часу. Вже не буду писати, чи буде допис такого плану на наступний місяць, бо бачу, що без пустих баночок ніяк не обійтись)

Отже, коротенько про те, що закінчилось у цьому місяці.

Чудовий за свою ціну! Густа текстура, приємний (але ненав’язливий) кокосовий аромат. Дуже гарно живить і зволожує шкіру, швидко поглинається, не залишаючи жирності чи плівки на шкірі. Має гарний, безпечний склад. На холодний період року – прекрасний варіант!

Детально про крем тут: https://club.makeup.com.ua/post/29997/

На заміну нічого не купляла, бо маю ще декілька кремів для тіла в запасі.

Брала цей крем для дитини. Має гарний, абсолютно безпечний склад. Дуже добре заспокоює подразнену шкіру, знімає відчуття печіння, стянутості та дискомфорту. Підходить для закриття агресивних активів. Поглинається дуууже швидко.

Що не сподобалось – неприємний запах, але він відчувається тільки під час нанесення крему на шкіру, злітає швидко. І недостатнє зволоження. Через це повторно купляти, швидше за все, що не буду.

Про крем тут: https://club.makeup.com.ua/post/28043/

На заміну взяла Зволожуючий крем для обличчя з ароматом пінаколади HiSkin Kids Light Face Cream.

Після такої величезної кількості позитивних відгуків у Клубі на цей санскрін, я теж захотіла його спробувати) Для початку взяла пробничок, щоб подивитись, як крем поводитиметься на моїй шкірі. Правда, пробник дуже маленький, мені його вистачило всього на два використання (і то – я економила), але загальні враження про крем склалися.

Мені засіб дуже сподобався – приємна легенька текстура, відсутність віддушки, легко розприділяється по шкірі, не вибілюючи її та не провокуючи жирності. Залишає приємний сяючий фініш.

Хоч і мене задовільняє мій теперішній санскрін практично по всім параметрам, але, думаю, після його закінчення таки візьму повнорозмірний тюбик санскріну Beauty Of Joseon.

За свою ціну – це знахідка! Дуже круто працює із порами, очищуючи їх і візуально звужуючи. Має відлущувальну дію, шкіра після його використання стає дуже сяючою, гарно вирівнюється тон. Має робочу концентрацію гліколевої кислоти. Краще використовувати в холодний період року, щоб не спровокувати собі пігментацію.

Із недоліків – у складі декілька неоднозначних компонентів, без яких можна було б обійтись та наявність активної віддушки, але вона приємна і мені дуже подобалась.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/29818/

На заміну поки-що не брала ніякий тонік.

Цей пробничок мені вклали у якості подарунка до замовлення на Makeup. Дякую, дуже приємно! Такі маленькі сюрпризи дуже підвищують лояльність і любов клієнтів до магазину та спонукають робити покупки у ньому частіше)

Ніколи раніше не користувалась ніякою косметикою від Hollyskin, але, на диво, цей тонер мені сподобався, та й пробничок величенький, мені його вистачило досить надовго.

Тонер має непоганий склад (повністю його розбирати не стала, але чисто пробігшись очима по складникам, не знайшла серед них якихось потенційно небезпечних). Консистенція середньої густини, більше нагадує злегка кремову емульсію. Дуже легко розприділяється по шкірі та поглинається нею буквально за хвилинку після нанесення. Сироватка/крем поверх цього тонера не скочується.

Не спричиняє ані сухості, ані стянутості шкіри, взагалі не відчувається на ній, навпаки, гарно заспокоює та злегка зволожує шкіру.

Що не сподобалось – так це наявність досить вираженої віддушки, яка відчувається на шкірі близько півгодини після нанесення (це навіть при тому, що я тонер закривала кремом).

Не думаю, що куплю цей тонер у повнорозмірному флаконі, але знайомству із продукцією бренду Hollyskin рада, досвід позитивний)

Користуюсь цим кремом вже близько 10 років, купляючи, переважно, на холодний період року. Нещодавно бренд зробив редизайн цього крему, але змінився не тільки зовнішній вигляд, але й всі інші характеристики – формула, запах, колір. Незмінною залишилась тільки прекрасна якість і ефективність цього крему. В оновленій версії він мені сподобався навіть більше, ніж у старій.

Детально про крем та порівняння із старою версією розповідала у цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/30183/

На заміну цьому крему взяла Насичений живильний крем для рук з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів Mixa Hand Cream Intense Nourishment.

Гарно зволожує та відновлює сухі ділянки шкіри, швидко поглинається. На диво, дуже швидко у мене закінчився, але я використовувала його одночасно для рук і ніг, тому, ніби, й зрозуміло…

Має дещо специфічний запах, сподобається не всім – це точно. У такому милому флакончику хотілося б якоїсь солоденької, чи хоча б фруктової віддушки!

Детально про крем тут: https://club.makeup.com.ua/post/29210/

Шикарний! Аромат дуже приємний, довго зберігається на шкірі. Абразивні частинки дрібні, по жорсткості скраб середній, на межі з жорстким. Гарно пропитаний оліями. Шкіра після використання скрабу ну дуууже приємна на дотик, гладесенька і ароматна. Правда, останні два застосування у мене після використання скрабу виникало невеличке подразнення на нозі… Не можу зрозуміти, з чим це пов’язано, адже, використавши практично цілу баночку, все було нормально… Але в мене чутлива шкіра, тому така реакція, в принципі, може інколи виникати. Думаю, в майбутньому купуватиму цей скраб ще, бо по якості дуже сподобався.

Про нього детально можна прочитати у цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/10438/

На заміну ніякий скраб не купляла, бо маю вдома ще дві баночки)

Має дуже приємний ягідний аромат, густу гелеву консистенцію, прекрасно піниться та легко змивається, не залишаючи на шкірі неприємної мильної плівки.

Нещодавно залишала на нього відгук, тому не буду багато розписувати про цей гель. Вся інформація про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/32849/

На заміну не брала ніякий гель, використовуватиму ті, що маю в наявності.

От реально працює! Завдяки цьому засобу в мене дійсно зменшилось випадіння волосся і з’явилось багато нового по всій голові. Недорогий, економний у використанні засіб.

Із мінусів – специфічний запах і неоднозначний склад (у моєму флакончику, але, думаю, мені просто попався ще із старої партії, бо після мого відгуку на втирку дівчата з Клубу її замовляли і там склад був гарний, приведений відповідно до норм законодавства ЄС. Так що, якщо вас зацікавила ця втирка, то можете брати її із спокійною душею, бо тепер в ній всі компоненти безпечні).

Відгук на втирку: https://club.makeup.com.ua/post/33326/

На заміну нічого не купляла, бо маю декілька засобів проти випадіння в запасі. Зокрема, зараз користуюсь Спреєм проти випадіння волосся Meloni Xtreme Anti-Loss Hair Spray.

З цією туалетною водичкою познайомилась завдяки тестуванню, де в боксі був пробничок аромату. Я декілька днів ним покористувалась і відразу замовила спрей для тіла з цим же ароматом, а потім ще й повнорозмірний флакон туалетної води. А пробник закинула в коробочку з іншими своїми пробниками і благополучно про нього забула) Нещодавно перебирала свої «скарби» і знайшла його – вирішила довикористати.

Аромат солодкий, приємний. Детально в цьому дописі про нього розписувати не буду, бо про все вже написала тут: https://club.makeup.com.ua/post/21058/

Непогана дитяча зубна паста, але не вразила… Має приємний м’ятний смак, не пече – дитині сподобалась, легко освіжає подих. Очищує зубки ніби й непогано, але якось недостатньо… З часом помітила, що зубки в дитини стали трохи жовтішими. Повторно навряд чи буду брати.

На заміну взяла пасту, яку купляла вже багато разів і якістю якої абсолютно задоволена - Зубну паста для дітей від 6 років Betadent Dentifricio Toothpaste Junior Strawberry.

Не дуже сподобалась, але за свої гроші може бути. Гарно очищає від нальоту та освіжає подих. Проте, в мене ця паста викликала якесь першіння у горлі та незначне печіння губ. Більше не куплятиму, хоч Blend-a-med, в загальному, люблю.

На заміну купила Зубну пасту з ароматом японської сакури Lion Systema (до речі, дуже класна!).

Вже не вперше беру рідкі мила цього виробника – гарна якість за більш ніж доступну ціну. Мило має кремово-гелеву текстуру, густе, гарно піниться, прекрасно очищує шкіру. Майже її не сушить. Мило мені пахне мигдальною вишнею – приємний запах.

На заміну взяла таке ж саме)

Вибачте за «мій французький», але це повний «відстій»! Залишає відчуття плівки і липкості на руках, складається враження, що руки брудні і після використання цього антисептика виникає бажання просто негайно їх вимити з милом! Але що ще гірше – запах цього антисептика! Спиртовий з нотками кокосу. Я люблю кокосову віддушку в косметиці, але в цьому антисептику вона просто до неможливості тошнотворна… Декілька разів ним покористувалася і віддала чоловіку, але й він ним користуватися не захотів, тож, я продезінфікувала цим антисептиком унітаз…

На заміну не купляла ніякий антисептик, бо маю вдома декілька прекрасних антисептиків від Babaria – їх і використовую на даний момент.

Це всі засоби, що в мене закінчились за цей місяць. Уже винесла флакончики на смітник та викинула у спеціальний контейнер для пластику. Чому дуже рада!)

Всім гарного та спокійного дня!