saybeautyk

Empty bottles

Empty bottles

Назбиралось у мене тут багатенько, та ще і нарешті в цьому місяці добила ті засоби, що так давно хотіла закінчити.

Коротко резюмую про всі пустушки:

Нарешті закінчила ззасоби, які попадались мені в тестувальних боксах: шампунь Керастаз та лінійку Absotute repair Лореаль - шампунь і змивну сироватку.

Kerastase Premiere Decalcifying Repairing Shampoo - я до нього поставилась нейтрально. Нічого особливого з волоссям не зробив, навіть трохи підсушував. Повторювати точно не буду.

Про цю лінійку - https://club.makeup.com.ua/post/33853/

❎L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo - самий звичайний шампунь, нормально промивав і від нього не сохли кінчики. Більше вражень ніяких, вважаю що це надто дорого - подібних засобів є купа і набагато дешевших.

❌L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum - змивну сироватку не зрозуміла взагалі, толку від неї не було ніякого. Використовувала "аби було" перед шампунем, типу по методу "пре-пу".

Допис про лінійку Абсолю Ріпеа - https://club.makeup.com.ua/post/36690/

Окремо хочу написати про засоби цієї лінійки. Я засмучена тим, що вони закінчилися))

Мені підійшла чудово (хоча спочатку здавалось, що промиває недостатньо). Свіжість коренів трималась в межах норми, довжина не суха, дуже приємний квітковий аромат у лінійки - ну бомба! Я б повторила точно.

Допис з повним враженням про лінійку - https://club.makeup.com.ua/post/29345/

✅Sovka Skincare Sorbet Scrub Nutella - просто вау: аромат, текстура, відчуття після використання. Дуже комфортний, не дряпає і не пече, немає жирності після змивання, а запах нутелли - це взагалі кайф. Рекомендую!

https://club.makeup.com.ua/post/36631/

✅Крем для рук Mermade Champagnе - сподобався. Текстура доволі жирненька, але швидко всосується і гарно зволожує. Хочу спробувати інші аромати кремчиків з цієї серії (наприклад у мене був Бойфренд і він посушив руки; Шампань гарний; а які ж інші?)

https://club.makeup.com.ua/post/27183/

❌Adidas Control 48H Anti-Perspirant Deodorant Roll-On - це взагалі повний треш, викидаю пів пляшечки без нарікань совісті. Такого жаху в мене ще не було - я, звичайно, "вонючка", як люблю шуткувати, але ж не до такого ступеню! З цим дезодорантом у мене пахви буквально починали смердіти через 15 хв після нанесення🤡 хоча з іншими такої жесті не буває. Короче - нікому не рекомендую.

✅Signal Family Cavity Protection Toothpaste - пасти цього бренду мене зацікавили після дописів Жені, і цю спробувала першою. Сподобалась) дуже доступна ціна і гарно очищає зубки, мені свіжості вистачає в цілому на більшу частину дня - що ще потрібно?) Не провокує чутливість, смак приємний. Повторю.

✔️Pierrot Anti-Plaque Toothpaste - цю манюню взяла також після оглядів у клубі, але вона мені здалась самою звичайною пастою взагалі + хотілося б більш м'ятного смаку (я люблю агресивні пасти, так). Можливо повторю, а може й ні. В цілому просто норм паста)

✅COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream - хороший, дуже легкий крем-гель з нормальним, некомедогенним складом. Мені він навіть гарно відновлював шкіру після ретиноїдів; а на літо взагалі ідеальний.

ід кінець вже трохи набрид, тому я мазала ним і шию, і руки і ноги - аби пошвидше закінчити. Все ж таки для мене 100 мл крему для обличчя - це занадто багато.

До речі нарешті виробник зробив адекватну упаковку-тубу, бо банка мені взагалі не подобається.

Тут повний допис - https://club.makeup.com.ua/post/20414/

✅Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Blemish Spot Patch - хороші патчі) я їх використовую на прищик, коли щось розколупала. Клею патч на нія і зранку як ніби нічого і не було) точно не буде нового запалення.

Взагалі в мене ще залишилось їх трохи, я просто переклала в упаковку до нових патчів, щоб викинути коробку)

рекомендую і сама буду повтоювати.

✅Гідрогелеві маски Joko Blend - ну просто любов! рацюють на мені чудово і миттєво заспокоюють шкіру, тримаю постійно в запасі. Дуже обожнюю. Календула топ (огляд - https://club.makeup.com.ua/post/40475/)

✅Etat Libre d'Orange The Ghost In The Shell - шикарний аромат, пахне систетикою, лимончиком і чистотою, трохи віддає сешкою. Мені дуже сподобався, тепер мрію про флакон. А завдяки Пришелець Ольгав мене тепер ще є відливант його❤️

Огляд робила тут - https://club.makeup.com.ua/post/28176/

❌Colour Intense Remover Dessert - засіб для зняття лаку з нігтів. Жахливий, взагалі майже нічого не зтирає🙊 нарешті закінчився, бо терти ним треба ну дууууже довго, щоб добитися результату.

✔️La'dor Herbalism Herbalism Treatment - пробник маски, вона дуже густа по консистенції. озтягнула на два рази, але зрозуміти її не змогла🤷‍♀️Маска як маска.

✔️Phytomer OligoPur Hydra-Matifying Control Cream - мала міні, не можу сказати, що вразив. Звичайний базавий зволожуючий крем, не матує. Мені на літо важкуватий, на осінь/зиму було б супер. Чесно кажучи, думаю що базовий крем можна взяти і дешевше)

✅Крем для рук Algenist - хороше зволоження та відновлення, сподобався.

❌Ензимна пудра Pelart - для мене була якоюсь грубою, не дуже сподобалась, тим паче що ефект від неї не ваушний. Повнорозмір не візьму.

✅L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask - хороша незмивашка, не переотяжувала мені волосся) маю повнорозмір, реально дієва штучка. Думаю, що поділюсь нею з мамою.

✅Очищаюча емульсія Hug your skin від Skintra - взагалі штука хороша, але хочете анекдот? Я не вмію читати і мазалась нею, як кремом 🤡

Справа в тому, що я давно хотіла зволожуючий крем від цього бренду спробувати, і коли Тома прислала мені пробник, в мене навіть і думки такої не було, що це НЕ КРЕМ.

Хоча там чорним по білому написано, що це очищаюча емульсія🤡 ну і я мазалась нею, як кремом, бо ще глянула на склад - а він гарний, мені здалось що це реально крем))) до речі норм, зволожує класно, не поприщило)))

Як очисник на ранок теж хороший, шкіра не суха і не лишає жирної пліки)

Ось такі викидушки в мене вийшли🫧 довгі, хоча мені здається, що наче не дуже то і багато засобів пішло, а ось поки писала допис - то часу багато витратила і втомилась))