Nata_Po

Нарешті подивимось на мої пусті баночки весни)

Нарешті подивимось на мої пусті баночки весни)

Якось дуже довго вони збирались) Навіть пробники, які я очікувала завершити за 3 використання, користувалась більше місяця :))

Щось я викидаю і планую більше ніколи в житті ні за яких обставин не повторювати, а щось вжде прикупила про запас, а то і повнорозмірні формати)

Поїхали про все по черзі)

Я нею користувалась чемно щоночі близько року часу і я вважаю це дуже класним доглядовим засобом для губ, який підтримує класний ефект на губах. Я забула, як це можна відгризати лусочки до крові.

Вона чудова, я купила багато різних дублів та мініатюрок, але зараз користуюсь великою 20г з м'ятним шоколадом.

Огляд цієї масочки тут: https://club.makeup.com.ua/post/10967/

Огляд нової м'ятної тут: https://club.makeup.com.ua/post/35742/

Водянистої текстури сироватка для обличчя, яку я використовувала вдень, олскільки вона не була липкою, достатньо легка і під нею не скочувався макіяж. Але особливого зволоження чи вау ефектів я не побачила, тому точно не купуватиму знову.

На ранкову рутину собі зараз додала сироватку з центелою від Purito

Детальніше про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/39742/

Я всюди, де лише могла співала їй оди. Користувалась нею місяці 3,5 в холодний період і це було щось неймовірне)

Після завершення я трошки користувалась сироваткою з центелою від Purito, але вона виявилась трошки залегкою, тому я знову повернулась до цієї, десь раніше показувала, що купувала вже 60 мл, щоб вистачило недовше) мій must have та one love :)

Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/34216/

Ним я також користувалась близько року з перервами. І також можу спокійно його назвати абсолютно базовим та класним кремом. У мене з ним не було проблем, хіба що лише дисконект з сироватками і він міг скатуватись, але тут також питання, чи це не проблема в сироватці була)

Я би його з радістю повторила би ще раз, бо мене все влаштовувало, особливо на холодну пору року, але зараз на ринку стільки цікавих СПФ-засобів, що хочеться тестувати щось нове)

Цей крем я замінила денним кремом від Dr. Irena Eris Scientivist з спф20, але зі збільшенням часу перебування на сонці, буду вертатись до свого від Beauty of Joseon (https://club.makeup.com.ua/post/9687/)

Детальніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/9646/

Тут всього лише 5г, і, якщо чесно, я очікувала, що буду ним користувати ну максимум тиждень і все. Але...це все тривало десь два-три місяці, але правда не зовсім регулярно, якщо не більше. Правда, я його використовувала лише і виключно для змивання туші, тому і розхід такий крихітний. Не можу сказати, що в нас відбулось кохання з першого використання, але з другого цілком :)

Детальніше про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/26674/

Зараз поки користуюсь гідрофільною олійкою від Eyenlip з каламансі, і також нею задоволена.

Але придбала також і повнорозмір правда оригінальної версії бальзаму, він ще чекає свого часу)

В цілому такий формат дуже сподобався, бо спрощує процес демакіяжу туші з очей, бо в моєму випадку це одне з найгіршого, що може бути)

Просто викидаю. Практично не користувалась, він засох, ніякі розігрівання не допомогли. Розчарована абсолютно і ніколи більше не куплю і навіть не подивлюсь, ще й за ті гроші...

Про нього писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/33571/ і тут порівнюю його з Got2b https://club.makeup.com.ua/post/21893/

Звісно я далі продовжуюб користуватись своїм улюбленим Got2b, який не засихає навіть після того, як я його переклала в баночку. І досі чудово фіксує і його ще купа купезна. Люблю всім серденьком)

Аромат Fresh мені дуже зайшов. Справді дає приємне відчуття свіжості і запах не є якимось дуже нав'язливим. В цілому я люблю шампуні цього бренду і це вже не пероший мій використаний флакон. Може сміливо рекомендувати.

Писала раніше тут: https://club.makeup.com.ua/post/11031/

Замінила його аналогічним, але з ароматом вишеньки)

Знаєте, іноді є ці хвилі шопоголізму, коли хочеться все перепробувати. Але, напевно цей пошук триває рівно доти, доки ми не знайдемо своє. От я просто підсіла на масочки від Laneige, які я не хчоу на разі змінювати, чи от шампуні від Batiste. Я купила 120г гідрофільного бальзаму, і мені цього вистачить просто на півжиття, для чого купувати щось іще?) Чи от як історія з пептидною сироваткою)

Останнім часом також помітила за собою, що перестало бути цікавим змінювати палетки, щоденно вигадувати нові макіяжі і тд, душа якось прагне легкості і в хорошому значенні мінімалізму. Хоча я нічого не викидаю, просто не користуюсь і мінімізую те, чим користуюсь на постійній основі :)

А ще, мені дуже імпонує ця рубрика пустих баночок, бо дає можливість і самим проаналізувати, що використовується і сформувати своє повноцінне враження про той чи інший засіб і це круто)