Nata_Po

Мої фаворити декоративної косметики цієї весни і не лише)

Мої фаворити декоративної косметики цієї весни і не лише)

Щось я собі подумала, що давно не говорила про свої фаворити в декоративній косметиці, а вони в мене за останні міссяці чітко вималоювались, бо майже весь час користуюсь одними й тими самими продуктами, що є доволі дивним для мене, бо рівно рік, та й навіть півроку назад я ледь не щодня змінювала мейк, діставала нові палетки, рум'яна і тд)

Я намагалась для зручності все проструктурувати)

Все буду показувати в порядку нанесення мейку)

  • База під тіні - це NYX High Definition Eye Shadow Base - нічим іншим не користуюсь, абсолютно задоволена. Іноді ще додаю праймер для блискіток, якщо якісь сипучі наношу (https://club.makeup.com.ua/post/19426/)
  • Кремові тіні від Eveline здебільшого у 01 рожевому відтінку (https://club.makeup.com.ua/post/41108/)
  • Сяйвочко у вигляді Diamond Bomb від Fenty beauty (https://club.makeup.com.ua/post/39053/)
  • Зверху можу трошки закріпити кремові тіні або відтінком з палетки Lamel SelfLove (https://club.makeup.com.ua/post/18950/), якою і самостійно також періодично користуюсь, або, якщо тягне до більш коричнево-прохолодної гами, то використовую Minimalism від LnPro. Обидві палетки класні і вони одні з тих, якими я користуюсь найчастіше, і абсолютно задоволена)
  • Далі я роблю невеличку стрілочку своєю китайською гелевою коричневою підводкою, яку вже купую років 10
  • І фінальний акцентик - це красиві об'ємні війки з коричневою тушшю від Maybelline Lash Sensational (https://club.makeup.com.ua/post/41444/)

P.S. Я зовсім забула за брова, я їх нічим не малюю, але фіксую вічним супутником - клеєм від Got2B (https://club.makeup.com.ua/post/21893/). Не знайшла і не шукатиму йому альтернатив, бо він зе бест :)

  • Консилер від Maybelline Eraser в 05 відтінку, який я використовую під очі (https://club.makeup.com.ua/post/26993/) - моя щоденна любовна любов, яку я після завершення точно куплю ще раз. Мені підходить абсолютно все. Те, як він виглядає під очима, щільність, відтінок, фініш і комфорт впродовж дня. Для мене просто топова знахідка.
  • Кремовий бронзер від Eveline (https://club.makeup.com.ua/post/40668/) - сміливо ввійшов в мою рутину і не виходить з неї. Максимально комфортний та класний. Також полюбила)
  • З рум'янами є 2-3 варіанти. 1 - це 03, 04 барбі відтінки рожевого від Eveline Wonder Match, або мої давні улюбленці - Paese, чомусь останнім часом також рука більше тягнеться до барбі пінк
  • І фаворит вже півроку як - кремовий хайлайтер від Ln Pro в 102 відтінку, в якому я вже протерла дірочку :)
  • Фіксую кремовий бронзер пудровим від Catrice Sun Lover. Він чудовий, але в мене не такий есеттичний після того, як розбився і довелось відновлювати. Але все одно люблю (https://club.makeup.com.ua/post/11442/). Він з класним ледь помітним сатиновим сяйвом і це ❤️
  • Рум'яна також з цієї мармурової колекції і це краса з дуже благородним сяйвом. Хайлайтер на щічки не використовую, а цей продукт дуже гарно все і головне делікатно підсвічує та освіжає (https://club.makeup.com.ua/post/25404/)
  • Іноді наношу пудру, коли маю дуже спекотний день, чи потребу у надмірній фіксації. Це моя єдина розсипна пудра і також від Eveline персикова, хоча по факту, відтінку і не помітно (https://club.makeup.com.ua/post/19323/).

Тут все ще стабільніше) Хоч я і маю вдосталь блисків та олійок та періодично ними користуюсь, але любов та впевненість на все життя - це матові помади.

  • Спочатку використовую огризочок гелевого олівчика від Glambee e 201 (https://club.makeup.com.ua/post/18512/). Щодня ним користуюсь ще з осені і він досі живий, я не знаю, як мені його так надовго вистачило, якісь дива просто)
  • Вірна мені помада від Catrice Matt Pro Ink (https://club.makeup.com.ua/post/10592/), якщо мені хочеться більше рожевинки (використовую, або 040, або 010 відтінок).
  • Або, коли є настрій на щось більш насичене і з ухилом в червонинку, тоді Loreal Infallible Matte у 210 відтінку (https://club.makeup.com.ua/post/32670/).

Якось вийшло так, що косметики маю багато, а справді - це зараз практично всі продукти, якими я користуюсь, і яких, як виявилось, вистачає з головою. Але варто також відмітити, що так не буде завжди і не буде з кожним. Я перепробувала кілька консилерів, то скатуються в складочки, то роблять сахару під очима з купою зморшок. То не ті відтінки помади, чи проблемні кремові тіні, чи блискітки, які осипаються та виглядають вульгарно.

Аналогічно з усіма кремовими продуктами - не та пігментація, відтінок, тушовка, чи поведінка на обличчі впродовж дня і все. Тому я з одного боку тішусь, що знайшла все своє, до чого щоденно тягнеться рука, а з іншого боку трошки вже і чекаю, щоб втомитись від одноманітності і почати користуватись чимось іншим)

Таким був мій огляд. Дякую, що дочитали до кінця 😘