Nata_Po

Декоративна косметичка в подорож

Декоративна косметичка в подорож

Я вже декілька разів підряд обираю для подорожей саме цю косметичку, бо вона напівпрозора і можна побачити одразу, що мені потрібно і де воно лежить)

Бо іноді бувають моменти, коли для знаходження потрібної дрібнички необхідно висипати всю косметичку)

Я старалась максимально мінімізувати набір косметики, але, навіть доклавши купу зусиль, все одно вона вийшла більш об'ємною, аніж доглядова, я про неї писала ось тут (https://club.makeup.com.ua/post/43340/).

Постараюсь писати все +- в порядку, в якому я і наношу макіяж, щоб було послідовно.

Кумедно, що в процесі фотографуваня всього, що я брала, вдалось гарно замінити тіні на одну палетку, де були вже і рум'яна також, тому писати такого плану дописи навіть вигідно :)

Отож, поїхали)

Традиційно вже довгий час моєю базою під тіні є High Definition від Nyx, якою я абсолютно задоволена і також праймер для блискіток також цього бренду (https://club.makeup.com.ua/post/19426/). Базою користуюсь в абсолютно кожному своєму мейку, тоді як праймером для блискіток у випадку, коли знаю, що сяючі тіні є крихкими чи мають властивість обсипатись, тому періодично.

І далі мої фаворити - тіні кремові від Eveline (https://club.makeup.com.ua/post/41108/). Взяла обидва відтінка, щоб була можливість зробити мейк в рожевих та коричневих тонах. Але тут частіше використовую саме рожевий відтінок, і вже собі його задублювала)

Вирішила взяти цю манюню від LN pro у 102 відтінку для коричневих нюдових мейків з золотавинкою. Хотіла взяти спочатку однушку-спаркл від Paese, яка займала немало місця, і згадала за цю палетку, де одразу ще й всі базові матові є, тому супер.

Я планувала взяти дві однушки від Colourpop з цього допису (https://club.makeup.com.ua/post/25830/), бо вони класні, одна рожево-блакитна, інша бронзово-зеленкувата, а якщо заміксувати, то виходить доволі таки нейтрального відтінку блискітка, у якій періодично мерехтять, то рожеві, то зеленкуваті промінчики)

Але, вони також доволі об'ємні, тому я майже випадково згадала за свою дорожню палетку від Tarte, у ній є гарні ягідні рум'яна, хайлайтер (або ще одні сяючі тіні), і 4 тініюшки. І взявши її, я позбавилась 3х різних продуктів, тому вважаю це маленькою перемогою :)

........................

Я не користуюсь вбуденності тональним, тому його навіть і не беру з собою, лише мій улюблений рожевий консилер від Maybelline Eraser під очі(https://club.makeup.com.ua/post/26993/) та доволі універсальний від Lamel (https://club.makeup.com.ua/post/15142/) на випадок, якщо десь якісь прищики чи щось доведеться прикрити.

Як бачите, найбільш ходовим у використанні моєму є саме від Мейбелін, і я фактично щодня ним точково прикриваю синячки і все супер)

Моє життя не проходить без стрілочок і я на постійній основі використовую китайську гелеву коричневу підводку, вже не знаю скільки років)

І моєю ілюбленою тушшю на сьогоднішній день однозначно є MAybelline Lash Sensational Burgundy Brown (https://club.makeup.com.ua/post/41444/), вже також маю її про запас, бо підозрюю, що скоро завершиться)

Моїм однозначним фаворитом останнього часу став прекрасний бронезер від Eveline (https://club.makeup.com.ua/post/40668/), яким я користуюсь просто щодня і не можу відклеїтись, тому, звісно ж взяла з собою. Там хоч цілих 20г продукту, але баночка легенька, тому я навіть не вагалась)

Також взяла з собою кремові рум'яна від Paese, які також достатньо мініатюрні, але пігментовані, стійкі і мають класний припилено-ягідно-рожевий відтінок (https://club.makeup.com.ua/post/33592/)

Вже півроку безвилазно я користуюсь кремовим хайлайтером від Ln Pro у 102 відтінку (https://club.makeup.com.ua/post/21368/)

А з сухих продуктів взяла бронзер від Revolution (https://club.makeup.com.ua/post/16526/) та знову палетку від Tarte, звідки для обличчя братиму рум'яна і можливо хайлайтер)

...........

Зараз літо, спека, і з одного боку не хочеться перевантажувати обличчя косметикою, а з іншого не дуже то й хочеться ходити млинцем. Тому беру свою єдину розсипну пудру від Eveline https://club.makeup.com.ua/post/19323/ та спонжик від Glambee, який я колись отримала в подарунок.

Пудрою фіксую всі кремові продукти, а тоді вже наношу сухі)

Кумедно, але щось вийшло, що в мене найбільше засобів для губ)

І так:

- матова помада від Catrice у 040 відтінку (https://club.makeup.com.ua/post/10592/), це такий приємно рожевий

- блиск для губ Lifter Gloss від Maybelline у 04 (https://club.makeup.com.ua/post/20294/)

- блиск-олійка від Nyx Fat Oil у відтінку That's Chick

- ще одна матова помада від Loreal у 120 відтінку, якою я останнім часом також користуюсь ледь не щодня (https://club.makeup.com.ua/post/32670/)

- Ще одна помада від Loreal у 633 рожевуватому відтінку)

-мій вічний фаворит - це гелевий олівчик від Glambee у 201 відтінку (https://club.makeup.com.ua/post/18512/)

Ось вітінки

Я переживала, що наберу забагато і половиною не встигну покористуватись, але от я вже тиждень не вдома і користувалась ВСМІ, лише окрім помади від Catrice, лише тому, що міксувала дві від Loreal і додавала рожевинки)

А так, то всім користуюсь і не було відчуття, наче щось не взяла, а можна було. Хоооча, хіба трошки туги за спарклами, бо тут їх лише 3 в доволі нудних відтінках і особливо не розженешся, але з іншого боку і цього цілком вистачає)

Тому тішусь)